Xiaomi Redmi 5 Plus listat la pretul de 999 Lei

Cel mai nou smartphone din seria Redmi de la Xiaomi, ajunge în România prin intermediul celor de la QuickMobile. Este primul magazin online din țară care are deja listat spre vânzare telefonul Xiaomi Redmi 5 Plus la prețul de 999 Lei. Xiaomi a lansat și o versiune mai mică și anume Redmi 5, dar care încă nu este disponibil. Momentan, ne mulțumim cu acest nou, frumos și puternic smartphone Redmi 5 Plus.

Redmi 5+ aduce un nou aer în domeniul de design pentru 2018, cu un aspect 18:9, pe o diagonala de 5,99 inch. Corpul telefonul este cu doar câțiva milimetrii mai mare decât Redmi Note 4 și cu 1 milimetru mai subțire decât acesta. Avantajul pe care îl aduce acest model este un ecran mai mare, pe care poți face o mulțime de chestii interesante prin multi-tasking, cu ajutorul părții software, special concepute pentru a avea două ferestre separate, pe care poți lucra în același timp. Pe lângă acestea, prețul de 999 Lei este unul ce bate de departe foarte multe telefoane mid-range din clasa lui.

La interior avem Snapdragon 625, 3GB RAM si 32GB memorie internă. Pe partea grafică avem Adreno 506 și un android 7.1.2 Nougat cu interfața MIUI 9. Din acest punct de vedere, cu un asemenea preț, pot spune că este cel mai bun mi-ranger la ora actaulă, care oferă un design premium, calitate excelentă și o combinație hardware foarte bună. Nu lipsește nici FastCharging pentru acumulatorul de 4.000 mAh și portul Infraroșu. Cei de la Xiaomi au lansat și versiunea cu 64GB memorie internă, dar care va ajunge ceva mai târziu, tot la QuickMobile.

Redmi 5 Plus poate fi pus la comanda începând de azi, la 999 Lei cu livrare în intervalul 17-24 ianuarie. Cel mai probabil, vei primi telefonul după o săptămână de la comandă. Poți folosi orice link din acest articol, care te va duce direct spre telefon. Mai amintim faptul că cei de la QM au pus la dispoziție 4 variante de culori pentru acest telefon și anume: negru, auriu, roz și albastru. Cred că acest Redmi 5 Plus va fi următorul meu smartphone, după vânzarea celui actual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank