Xiaomi Mi A2 listat la un pret de 1272 Lei la QuickMobile

Cel mai nou smartphone lansat de Chinezii de la Xiaomi, Mi A2, este acum disponibil pe siteul celor de la QuickMobile. Este o premieră și de această dată, când un smartphone nelansat oficial ajunge în România prin intermediul QM. Xiaomi Mi A2 este versiunea cu Android One 8.1 a aceluiaș model Mi 6X, doar cu partea software schimbată. În rest, la partea hardware, Mi A2 păstrează aceleași specificații mid-range.

Din punctul de vedere al prețului, Xiaomi A2 este unul din cele mai bune telefoane pe care le poți achiziționa în acest moment, la liber în România. Avem procesorul Snapdragon 660, Adreno 512 și 32 sau 64GB memorie internă. Pe lângă acestea, avem un design inspirat după iPhone X, 2 camere spate care pot realiza poze foarte bune și un ecran mare, luminos de 5,99 inch. Mai amintim USB Type C, Bluethoot 5.0 și QuickCharge 3.0. Totul într-un pachet care nu costă mai mult de 1272 în versiunea 4GB RAM.

Versiunea de 64GB si 4GB RAM costă ceva mai mult, ajungând la prețul de 1.399 Lei. Preferabil aș opta pentru cei 64GB, fiindcă cerințele și necesitățile în materie de fotografie și video, cer o memorie internă mai mare de 32GB.

Pe lângă acest model de Xiaomi Mi A2, cei de la QM au mai listat și o versiune Lite a acestui model și anume Xiaomi Mi A2 Lite care vine în următoarele configurații: Mi A2 Lite 3GB 32 GB și Mi A2 Lite 4GB 64GB, la prețurile de 932 Lei respectiv 1129 Lei. La fel ca și în cazul versiunii standar, avem pachet hardware bun, pachet software cu Android One 8.1 și un design ceva mai nou, cu breton.

Ambele modele pot fi comandate accesând orice link din acest articol, care te va duce direct la QuickMobile. Momentan doar 2 culori sunt disponibile pentru ambele modele, iar pe viitor vor mai apărea și altele cu siguranță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank