Xiaomi Mi 8 SE disponibil la QuickMobile

Cel mai nou smartphone lansat de Xiaomi ajunge în România prin intermediul celor de la QuickMobile. Xiaomi Mi 8SE este disponibil la magazinul online in varianta de 64GB, pe 3 culori: auriu, roșu și gri. Telefonul se remarcă prin acel notch sau brteon care prinde foarte bine la public, dar și pe partea de specificații, la care aș putea spune că excelează față de concurență. Mi 8 SE are un design elegant, premium și o calitate foarte bună la construcție și materiale, fapt ce reiese din primele review-uri pe care le-am urmărit online.

Poți cumpăra telefonul Xiaomi Mi 8 SE la prețul de 1.799 Lei culoare aurie și 1.999 celelalte două culori. 8 Se este inspirat de la fratele său mai mare, Mi 8, care este noul flagship al celor de la Xiaomi, care cucerește primele topuri la nivelul performanță, la ora actuală.

Mi 8 SE vine echipat cu 4GB RAM, noul chipset Snapdragon 710 si Adreno 616, împreună cu Android 8.1 Oreo și Miui peste el. Desginul este ușor inspirat de iPhone X, care cu trăsături clasice pentru Xiaomi. Pe partea de cameră, avem un senzor Dual de 12MP și un senzor secundar de 20MP cu deschidere mare, pentru poze selfie excelente. Pe partea de ecran avem un display SuperAMOLED cu HDR inclus și o diagonala generoasă de 5,88 inch. Mai amintim Bluethoot 5.0, Fast Charging și USB Type-C la bordul acestuia. 

Din punctul meu de vere, Mi 8 SE este cu mult mai performant și mai atractiv din toate punctele de vedere, decât un Samsung sau oricare alt brand, care vinde telefonul la acest preț de 1.799 Lei. Cred că acest Mi 8 SE va fi următorul smartphone de pe lista mea, pe care îl voi achiziționa.

Poți comanda telefonul accesând orice link din acest articol, care te va duce direct spre magazin. Livrarea pentru Xiaomi Mi 8 SE se va face în câteva zile, funcție de disponibilitatea la furnizorul magazinului. În cel mai nefavorit caz, telefonul ajunge în 7 zile la tine. La pachet vei primi un adaptor de perete pentru prizele Europene, nefiind nevoie să cumperi unul separat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank