Review Xiaomi Roidmi 2s – modulator FM si incarcator auto

De unde am cumpărat Roidmi 2S ?

Acum câteva zile mi-am comandat de pe eMAG un încărcatăor auto Xiaomi Roidmi 2S, deoarece cd-player-ul de la mașina începea să dea rateuri. După 2 zile am primit produsul acasa, urmând ca tot în aceeași zi să îl și testez. Trecând mai departe, după 5 zile de la punerea în funcțiune, pot spune că sunt foarte mulțumit de alegerea făcută și nu regret că am dat 120 Lei pe Roidmi 2S.

Am studiat destul de bine oferta de modulatoare FM de pe eMAG și am rămas la acest model, deoarece am și telefon de la Xiaomi, iar din punctul de vedere al funcționalității și a prețului, Roidmi 2S este cea mai bună alegere; adică am și modulator FM și două porturi pentru încărcarea telefonului de 3,8A; adică aproape încărcare rapidă, la fel ca și la priză.

Cum se utilizează Xiaomi Roidmi 2S ?

Pentru a folosi acest modulator FM, trebuie să descarci aplicația oferită din Google Play sau App Store, funcție de ce telefon ai. După aceasta, introduci modulatorul în portul special de la mașină și aștepți să se aprindă beculețul albastru. Trebuie sa lași tot timpul Bluethootul pornit în telefon, pentru ca conexiunea să se facă de fiecare dată când te urci în mașină. Din ceea ce am văzut eu, trebuie să faci conectarea la Roidmi manual, adică să dai direct din telefon, ”Connect to roidmi”.

Cât de bine se aude cu Rodimi 2S ?

Despre calitatea sunetului pot spune că este una foarte bună. Chiar dacă pe unele frecvențe sunt ceva zgomote de fundal, eu îți recomand să cauți una pe care nu sunt prea multe; de exemplu al meu este setat pe 108, parcă. Am observat totuși unele zgomote atunci când se schimbă melodia sau când în melodie este liniște. Oricum, bassul și toate celelalte sunt în proporție de 90% la fel ca și pe CD.

Din acest punct de vedere, față de alte modulatoare de același preț, pot spune că Roidmi 2S este un modulator foarte bun pentru muzică și nu numai. Se poate utiliza și pe hands-free, adică poți răspunde rapid a telefon dacă acesta este conectat la modulator. Chiar și notificările din Waze gen ”police reported ahead” se pot auzi în difuzoare. Deci un modulator cu funcții multiple, calitate a sunetului bună și ușor de folosit.

La capitolul construcție

Roidmi 2S este de o calitate excelentă, bine construit, solid și cu o greutate pe care nu te așteptți să o aibă. Cu alte cuvinte, un produs bun, durabil și solid. Vei observa că acesta se încălzește bine, atunci când este folosit la maxim, dar nu trebuie să îți faci probleme; face față cu bine la temperaturi înalte. Porturile USB sunt fixe, nu se mișcă deloc. Avem și un LED la care se poate schimba culoare direct din aplicație, funcție de ce ambient ai în mașină.

În rest, în cutie ai doar manualul de utilizare și cam atât. Există două variante de Roidmi 2S, ambele produse de Xiaomi; adică GoComma și Roidmi. Ambele sunt la fel din toate punctele de vedere.

Merită să îți cumperi Roidmi 2S ?

Eu îți spun clar că merită să îl cumperi! L-am testat, este solid, se aduce bine și funcționează fără probleme. La aproximativ 120 Lei, eu cred că este cel mai bun modulator FM și încărcator auto pentru mașini, disponibil la ora acutală. Încarcă foarte rapid orice tip de telefon și se aduce foarte ok. Cred că toate acestea îl definesc pe Roidmi 2S ca fiind un produs premium de la Xiaomi.

Dacă ai alte întrebări despre el, nu ezita să le lași mai jos, în secțiunea Comment!

Comments

 1. By Mircea

  Reply

  • By Adrian

   Reply

  • By Alex

   Reply

 2. By Dragos

  Reply

  • By Adrian

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank