Review Rowenta Air Force Extreme RH8829 – aspirator vertical premium

Aspiratoarele verticale au devenit foarte căutate datorită faptului că sunt extrem de practice față de cele clasice și de cele mai multe ori sunt mult mai eficiente. Față de un aspirator clasic, acestea au o putere de absorție mult mai mare, iar rezultatul este vizibil, pe orice suprafața.

Aspirator vertical sau aspirator clasic ?

Până în momentul de față am avut aproximativ 3-4 aspiratoare clasice, care s-au defectat din diverse motive, fie ele tehnice fie ele pentru că sunt de proastă calitate. Pentru un nou aspirator, am decis să îmi cumpăr unul vertical, la sfaturile și recomandările unui prieten apropiat. Am studiat puțin piața privind aspiratoarele verticale, am fost în magazine să le văd în realitate și am decis să rămân la modelul Rowenta Air Force Extreme RH8829. Acesta este un model situat undeva la categoria mid-high range, cu o putere mare de absorție, greutate redusă și foarte ușor de folosit.

Singura chestiune care mă deranja la aceste aspiratoare a fost cu privire la acumulator; adică se folosesc de un acumulator pentru a funcționa, iar asta necesită reîncărcare, după 1-3 utilizări. Din ceea ce mi-a comunicat prietenul meu, modelul RH8829 rezistă la 3 utilizări pentru un apartament de 60 mp, folosit undeva la o utilizare pe săptămână. Din acest punct de vedere, acest model mi-a tras cu ochiul și l-am ales îndată. După toate acestea, am comanda aspiratorul vertical rowenta Air Force Extreme de al eMAG, la un preț redus, aproximativ egal cu acestaAm căutat și cel mai mic preț pentru acesta, dar în cele din urmă l-am găsit ca fiind la eMAG. Poți accesa linkul de mai sus și vei vedea dacă produsul se mai află la promoție.

Ceea ce pot să îți spun de la prima utilizare a acestuia, este că am rămas suprins, cat de bine și cât de util este acest aspirator vertical! Nici nu mai vreau să aud de aspiratoarele clasice cu tot felul de tuburi flexibile și altele, ci doar de cele verticale. Dacă cineva mă va întreba ce aspirator recomand, am să îi spun din start, un aspirator vertical.

Review aspirator vertical Rowenta Air Force Extreme RH8829

Încă de la început, acesta m-a surprins cât de bine aspiră tot de pe covor și de pe parchet, iar aici mă refer chiar și la păr de câine, par uman și praf de dimensiuni mici. Capul de aspirare are o peire rotativă care se învârte foarte repede, cu mici fire din plastic pe ea, care adună mult mai bine orice mizerie față de cele clasice. Pe lângă perie, avem și un sistem de aspirare a aerului care contribuie foarte mult la curățire, în special în zonele unde praful este mare.

Ca și spațiu de stocare, cei 0,5 litri, sunt absolut suficienți pentru a aspira un apartament de peste 65 mp. După fiecare folosire recomand curățirea acestuia, pentru o mai bună funcționare și durabilitate. La acest capitol, pot spune că sunt foarte mulțumit de ceea ce poate face și nu regret că l-am cumpărat; face curățenie mult mai bine decât cele clasice.

află cel mai bun preț aici

Pe partea de design și practicabilitate, acesta arată foarte bine, este ușor de depozitat și destul de ok la partea de manevrat. Greutatea este mică, iar asta îl face să fie o plăcere în a aspira; vei simți o diferență, dar te vei obișnuii cu ea în timp. La capitolul zgomot, acesta poate fi comparat cu un aspirator fără sac, de o putere medie; este destul de acceptabil ca și zgomot pentru un apartament și pentru o familie cu copii mici.

La partea de încărcare, acestă nu strălucește chiar atât de bine, precum o face la curățenie. Dar se acceptă, pentru că il folosești destul de rar și autonomia este mai mult decât rezonabilă.

În concluzie, pot spune că sunt foarte mulțumit de alegerea făcută și pot recomand oricui, un astfel de aspirator vertical. Am uitat de un alt avantaj al acestui model; este foarte ușor de depozitat, în spații unde permite stocarea pe verticală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank