Review blender Heinner HSB-1000 – puternic si rapid

După lansarea lui NutriBullet, foarte multe companii producătoare de blendere au urmat acest design și structură de la acesta. O chestie destul de interesantnă, deaorece este mult mai faci în utilizare, aces tip de construcție ce prespune boluri diferite și doar fixarea acestuia în aparat și totul este gata. Același aspect și design l-a împrumutat și acest blender de la Heinner HSB-1000. Este un model deja prezent de ceva timp pe piața din România, care a prins foarte bine ca și alternativă la acel NutriBullet, datorită prețului pe care îl are momentan. Întrebarea vine de la sine:

Este Heinner HSB-1000 o alternativă bună la Nutribullet?

Se poate compara cu acesta? este la fel de bun ca și acesta? Ei bine, asta o să vedem din acest review, pe care am să îl detaliez mai jos. Înainte de a începe, țin să menționez că Heinner este deja un producător foarte bine cotat pe această categorie de electrocasnice, și anume blendere, care sunt recunoscute prin calitate și durabilitate. Desigur, singura întrebare care ne rămâne acum, este dacă Heinner HSB-1000 se ridică la înălțimea lui Nutribullet și dacă merită să facem acest sacrificiu de bani, care este luat în considerare.

Review Heinner HSB-1000

Acum câteva zile am văzut acest blendere în acțiune la un prieten de al meu, care tocmai se pregătea să plece la baza sportivă din oraș. Și-a pus în vas câteva fructe cu lapte și le-a blendat rapid și frumos. A folosit capacul ”ready-to-go”, care este la fel ca și shakerele de proteine sau cum vrei să le spui și a plecat. Din ceea ce am văzut eu, pot spune că blenderul face treabă bună, este foarte ușor de folosit și chiar este silențios. Mi-a plăcut foarte mult că are în dotare acest capac pentru băut chiar și atunci când faci sport. Cu alte cuvinte, pui fructele, le blendezi și pleci la drum cu tot cu acest capac și te servești când dorești.

Blenderul Heinner HSB-1000 are 2 tipuri de vase, pe care potrivește acest capac super; un vas de 0,5 litri și unul de 1 litru. Din ceea ce am văzut și cred că mi-ar prinde bine, aș putea folosi vasul de 0,5 litri atunci când merg să fac sport sau pur și simplu când vreau o gustare bună, în orice loc.

Ca și calitatea a blenderului, pot spune că este destul de ok, iar aici menționez că este fabricat dintr-un plastic ok și are butoane tot ok. Nu este chiar atât de premium la partea exterioară, cum este la partea interioară. Din perspectiva mea, este un blender care pune accent pe putere și viteză, și nu pe construcție + calitate. Este ok și la calitate, dar se putea mai bine. Pentru prețul pe care îl are, calitatea este mai mult ca și suficientă.

Vasele sunt de o calitate chiar bună, nici nu mă așteptam la ele. Se curăță foarte bine și foarte ușor. Nu rețin mizeria și nu miroasă ciudat, deoarece sunt fabricate dintr-un plastic special, care aproape imită sticlă ca și proprietăți fizice .

Ca și funcționalitate, blenderul Heinner HSB-1000 are o putere foarte bună și viteze mari. Are și funcția de Pulse, perfectă pentru a zdrobi gheața sau atunci când pui prea multe în vas și nu se poate produce tocarea în totalitate a ingredientelor.

Blenderul are și un cuțit special pentru pasare, numai bune pentru a face un piure de cartofi sau pentru a toca fasolea sau știu eu ce legume. Toate acestea se pot face printr-o simpli schimbare a tipului de cuțit.

Din punctul meu de vedere, Heinner HSB-1000, este un blender foarte bun, care pune accent pe rezultate și funcționalitate. Concluzia la care am ajuns după ce l-am văzut în realitate și am văzut ce poate, pot spune că este o alternativă foarte bună la nutribullet și ar merita să îl cumperi, mai ales dacă îl prinzi la ceva ofertă bună. Să vedem de unde putem cumpăra acest blender bun de 1000W de la Heinner.

Preț și disponibilitate Heinner HSB-1000

Eu îți recomand să verifici cel mai mic preț la Heinner HSB 1000, accesând cele trei link-uri de mai sus, pentru a-l cumpăra la cel mai mic preț de pe piață. Oricare din magazinele menționate mai sus, pot avea la ofertă cu preț redus acest blender și de ce să nu îl cumperi cu 20% reducere ?

Păreri și comentarii despre Heinner HSB 1000

Cea mai importantă chestie pe care trebuie să o citești la partea de păreri pentru acest blender HSB 1000, este partea pozitivă. Aici vei găsi doar cuvinte de laudă la adresa acestui blender, deoarece clienții care știu să aprecieze un model de putere mare și turație mare, vor fi întodeauna mulțumiți. Desigur, după cum spunea mai sus, singurul minus al acestuia, este la partea exterioară. Aceasta totuși se compensează în accesoriile incluse la pachet, și la ușurința cu care poți lucra cu acest blender.

Părerea mea este că acest model își merită banii, deoarece aceștia sunt foarte puțini, raportați la ce preț are un blender gen Nutribullet. Este o alegere inteligentă și folositoare, de care vei fi foarte încântat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank