Review aspirator vertical 2 in 1 Bosch BBHL21840 – accesibil la pret

Unul din cele mai apreciate aspiratoare verticale din ultima perioada, este acest model Bosch BBHL21840, care s-a remarcat prin calitate, eficiență și practicabilitate. Aceste 3 aspecte cred că ar trebuii să definească feicare aspirator vertical 2 in 1 sau simplu, deoarece este ceea ce căutăm.  Aspiratorul este disponibil pe piață încă din 2017, timp în care a înregistrat multe vânzări la diferite magazine și a beneficiat de multe păreri din partea cumpărătorilor, care s-au declarat în proporție de peste 90%, mulțumiți.

 

Păreri despre construcție/calitate

Recent, am avut ocazia să aspir puțin cu acest model într-un studio și am decis să scriu câteva cuvinte despre acesta, din punctul meu de vedere. Încă de la început am remarcat că este un aspirator foarte ușor din punctul de vedere al greutății și foarte ușor de folosit în același timp. Se manevrează la fel de bine cum m-am așteptat ca să fie un astfel de aspirator vertical. Mânerul este foarte ferm, poți prinde bine de el și construcția lui dă feeling de bună calitate și rezistență. Din acest punct de vedere, aș putea spună că este într-adevăr un aspirator vertical marca Bosch (marcă pe care o știam cu aspiratoare de calitate).

Faptul că este un aspirator 2 in 1, montarea și demontarea acestuia pentru a folosi aspiratorul la canapele sau orice alte spații înguste (chiar și pentru mașină este foarte bun și eficient), este foarte bine gândită și foarte simplu de folosit. Materialele par să fie de o calitate și durabilitate bună, pentru a-l putea folosi ori de câte ori ai nevoie de el pentru diferite situații.

Cât de bine trage/curăță aspiratorul vertical Bosch BBHL21840 ?

Atât pe covor cât și pe parchet, pot spune că trage la fel de bine ca și aspiratorul meu vechi. Puțin am observat că pe margini trage ceva mai slab, dar pe 1-2 centimetri; cred că problema este din construcția acestuia, care nu permite să tragă la fel de bine pe toată zona; din punctul meu de vedere, majoritatea aspiratoarelor trag destul de rău pe partea de margini, deci nu este o chestiune foarte problematică sau de care trebuie să ții cont dacă vrei să alegi acest aspirator Bosch 21840.

Față de aspiratoarele clasice, acesta are în dotare și o perie pentru a trage părul și murdăria mai grea de pe covor sau parchet. De pe parchet, trage excelent iar procentual aș putea spune că o face undeva la 95%, iar pe parchet undeva la 98%. Funcție de covor, se poate ajunge undeva mai jos cu 2-4 procente, dacă ai un animal de companie sau probleme cu podoaba capilară.

Aspiratorul are două trepte de viteză, pe care le poți folosi funcție de cât de murdar este prin casa. Eu l-am folosit pe treapta întâi și am fost tare mulțumit de ceea ce poate. Pe lângă acestea, avem un filtru lavabil pe care îl poți curăța foarte simplu și rapid, la un jet de apă; și acesta se poate înlocui foarte ușor și după un timp aș recomanda achiziționarea unui nou filtru.

Ca și o mică concluzie, pot spune că acest aspirator vertical este unul bun, care face treabă excelentă și cu care poți curăța toata casa sau tot apartamentul. A, era să uit, autonomia acestuia.

Autonomia aspiratorului Bosch BBHL21840 este de maxim 35 minute, din ceea ce mi-a spus cel care l-a cumpărat. Cred că în 35 de minute, ai timp suficient să facut curățenie pe o suprafață maximă de 100 mp, ceea ce mă face să mă gândesc că este un aspirator vertical cu o autonomie foarte bună; defapt, majoritatea care au acest preț, au această autonomie.

Ce nu imi place la acest aspirator vertical ?

Cred că singurul aspect negativ este timpul de încărcare. Ai nevoie de 4-5 ore pentru o încărcare completă. Poate sună ciudat, dar majoritatea aspiratoarelor verticale se încarc destul de greu, datorită faptului că tehnologia nu este destul de împinsă pentru a face față nevoilor actuale; treptat vom ajunge la încărcari rapide a aspiratoarelor verticale, dar mai trebuie să așteptăm puțin.

Acest model de la Bosch are un acumulator Li-Ion, ceea ce înseamnă că nu vei avea probleme cu el cel puțin 3-4 ani, dacă îl încarci corect și îl depozitezi corect. Trebuie să ai puțină grijă de el, fiindcă vei păți la fel ca la telefoanele mobile; dacă nu le încarci complet, durata de viață pe termen lung a bateriei va scădea semnificativ.

În concluzie, pot spune că pentru prețul lui Bosch BBHL21840, alegerea ar fi una foarte bună și bine gândită. Ai manevrabilitate ridicată, autonomie bună, sistem 2 in 1 și un sistem perie/motor care are un randament de curățire bun. Dacă majoritatea clienților care au cumpărat acest aspirator vertical sunt mulțumiți, eu cred că poți fi și tu unul din el; mai multe detalii despre părerile cumpărătorilor și preț găsești aici.

Pentru a cumpăra acest aspirator, îți recomand să folosești linkurile din acest articol !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank