Review Allview E2 Jump + CONCURS
Allview E2 Jump este nou smartphone lansat de compania Românească Allview, pe care eu l-am primi acum câteva zile pentru a-l testa şi a da un verdict pentru cei care îşi doresc acest model. Este vorba de un nou gadget verde la care nu trebuie să scoţi o sumă mare din buzunar pentru a te bucura de el. Prima dată când l-am văzut pe pagina oficiala a celor de la Allview, mi-am dorit foarte mult să îl primesc în teste şi să îi fac un review complet, deoarece este primul smartphone certificat IPX5 de la ei.
Dat fiind preţul acestuia, trebuie să ştii că pe acest segment al telefoanelor buget, avem o mare concureţă din partea a mai multor companii din ţară, care au multe modele care întră în această cursă de cel mai bun smartphone “buget”. Înainte de a începe acest review, să aruncăm o privire de ansamblu asupra specificaţiilor lui E2 Jump:
- procesor Quad-Core la 1,3 GHz, Cortex A-7
- chipset procesor MediaTEK6582 pe 32-bit
- chipset grafic Mali 400MP
- memorie RAM 1GB
- memorie internă 8GB + slot microSD
- ecran cu diagonală de 4,5 inch, tehnologie IPS laminat
- rezoluţie 480 x 854 px cu o densitate de 217 ppi
- cameră principală cu AF de 5MP
- cameră secundară de 1,3MP
- sistem de operare Android cu versiunea 4.4.2 KiKat
- acumulator cu capacitatea de 2.000 mAh
- greutate de 152 grame
- Wi-Fi, Bluethoot 4.0, GPS, HD Voice
- dimensiuni: 134,c x 66,8 x 11 mm
Design, constructie şi IPX5
E2 Jump este probabil cel mai “verde” smartphone de la Allview. Prima dată când l-am văzut în realitate mi-am dat seama că am de a face cu un smartphone tineresc, fresh şi foarte plăcut la vedere. Producătorul a optat pentru culoarea verde pe rama acestuia şi un gri combinat cu negru pe spate şi pe faţă, din care a ieşit un contrast foarte bun şi care arată foarte bine. Dimensiunile salut sunt excelente pentru a ieşi în evidenţă atunci când îl ţii în mână. Puţin grosimea lui de 11 mm din specificaţii te va speria puţin, dar eu vin şi îţi spun că nu trebuie să îţi faci griji pentru aceasta, deoarece capacul din spate este atent curbat, pentru a-ţi oferi o grosime mai mică pe margine.
În totalitate avem de a face cu un smartphone construit din plastic, care la suprafaţă este acoperit de un strat cauciucat foarte interesant. Am mai observat la el, că rama centrală este şi ea dintr-un plastic mai puţin cauciucat, dar care îţi dă senzaţia de un şasiu mai solid şi mai rigid. La exterior stratul de cauciuc îţi asigură un grip foarte bun, iar din câte am testat eu, acest model stă cel mai bine în mână. Pur şi simplu îţi vei dori să îl ţii în mână mai tot timpul, deoarece ai senzaţia că atingi o suprafaţă de calitate foarte bună.
În partea frontală avem două difuzoare închid la centru ecranul de tip IPS cu sticla de protecţie standard oferită de producător. Sticla pare să fie de bunaă calitate, nu provoacă deformaţii la imagine şi nu reflectă lumina solară. Difuzoarele sunt prevăzute pe toată lăţimea acestuia, dar suprafaţa pe ocupată pe grilaj este mai mică. La fel şi zona difuzoarelor, este acoperită în totalitate de acest material cauciucat, plăcut la atingere. Sub ecran avem cele 3 butoane specifice sistemului de operare Android şi din câte am observat, acestea nu sunt luminate. În partea de sus a ecranului, avem senzorul de lumină şi proximitate, iar lângă acesta avem camera VGA. Zona difuzoarelor este puţin mai înaltă decât ecranul, ceea ce mă face să mă gândesc la o protecţie mai bună atunci cand telefonul este aşezat cu faţa în jos..
Pe laterale, avem un tip de bandă din plastic, mai puţin cauciucată, care cred că îi va oferi o protecţie foarte bună la căzături şi care îmbină foarte bine butoanele power şi volum, care sunt aşezate sub aceasta, ele fiind ieşite puţin la exterior. Feedback-ul butoanelor este foarte bun şi am observat că la început au opus puţin mai mare rezistenţă decăt după câteva zile. În partea de sus avem porturile pentru USB şi Jack-ul de 3,5mm. Acestea sunt prevăzute fiecare cu un căpăcel din plastic, care are rolul de a proteja porturile împotriva apei.
Cu toată această certificare IPX 5, E2 Jump tinde foarte bine să reziste la un contact uşor cu apa. Probabil punctul negativ al acestuia ar fi cele două căpăcele care protejeaă porturile, despre care eu cred că după o utilizare mai îndelungată (1-2 ani), îşi vor pierde din siguranţă. Despre difuzoare nici nu mai vine vorba, fiindcă ele sunt protejate la interior de o pănză foarte fină care nu lasă ca apa să pătrundă la ele.
În spate avem camera de 5MP şi LED-ul flash care sunt protejate de o sticlă foarte fină şi care este puţin ieşită la exterior. În partea de sus şi cea de jos, avem două zone care te vor păcăli de la început – vei crede că acolo sunt poziţionate difuzoarele, dar defapt este doar o zonă cu o textură asemănătoare cu ea a difuzoarelor.
Capacul din spate este şi el detaşabil. Prima oară când am încercat să pun acumulatorul în el am constatat că acesta este foarte foarte bine prins. Mai exact, m-am chinuit bine ca să îl deschid, deoarece are multe cleme pe marginea capacului, care sunt fixate foarte precis, pentru ca lichidele să nu pătrundă la interior. Partea şi mai frumoasă este că, toată zona bateriei şi a elementelor care se regăsesc sub capac, sunt foarte bine protejate de o linie cauciucată care are undeva la 1-2 mm grosime şi care se etanşează foarte bine cu capacul. Eu personal am vrut să îl testez dacă rezistă cu adevărat la contactul cu apa, dar nu am făcut-o, deoarece acesta va ajunge la tine, după ce voi organiza un concurs. (vezi detalii despre concurs la sfărşitul articolului). Dacă luăm toate în considerare, acest E2 Jump este foarte bine construit, care are toate trăsăturile unu smartphone pentru cei care îşi doresc ceva mai special.
Ecran şi sunet
Diagonala de 5 inch pentru aceste telefoane accesibile cred că ar arăta destul de rău. Spun asta deoarece, pentru modelul E2 Jump s-a ales rezoluţia 480 x 854 px – dacă pentru diagonala lui de 4,5 inch avem o densitate a pixelilor de 217 ppi, ar trebuii să vă gândiţi întăi cum ar arăta ecranul pe o diagonală de 5 inch! Vă spun eu: ar avea o densitate de 190 ppi, ceea ce ar însemna că am avea o imagine destul de pixelată, de care va-ţi speria mulţi dintre voi. Aşa că, pentru acesta, diagonala de 4,5 inch şi rezoluţia dată, îţi oferă o calitate foarte bună a imaginii şi chiar şi o densitate mai mult decăt acceptabilă.
La calitatea ecranului şi a imaginii în sine, vine şi panelul IPS care îţi oferă unghiuri foarte bune de vizualizare. La acest panel am observat că pe verticală avem unghiuri de aproape 180 grade, la care avem o imagine şi o culoare aproape de perfecţiune, pe când la orizontală avem o imagine care duce puţin spre albastru. Sticla care acoperă ecranul are un spaţiu apropiat de zero, adică este aproape de tip OGS. La partea de touch, ecranul poate să suporte cel mult 3 atingeri. Din punctul meu de vedere, sticla răspunde foarte bine la touch şi dă senzaţia de un grad bun de precizie. Luminozitatea la exterior cât şi la interior este foarte bună, iar senzorul îşi face treaba cu o mică întărziere de 2-3 secunde. De preferat, luminozitatea ar trebuii să fie ţinută la minim, deoarece ecranul este de-a dreptul foarte luminos.
Sunetul de pe acest smartphone chiar m-a impresionat. Cele două difuzoare din partea frontală îmi amintesc de sunetul scos de HTC One, care îşi ofera un efect pe care nu prea îl întălneşti la multe telefoane. La fel am avut senzaţia şi de la acest smartphone, care are un sunet foarte bun. Chiar şi la minim, ai parte de un sunet puternic şi clar, fără zgomote. Le fel şi atunci când eşti într-convorbire, difuzorul de sus se reglează automat pentru a-ţi oferi un sunet de înaltă calitate, cu ajutorul funcţiei HD Voice. Dacă ar fi să îi acord o notă acestor difuzoare, ea ar fi un 8.5 pe o scară de la 1-10. Chiar maxim nu pot să îi acord, deoarece am observat (uneori) în unele aplicaţii sau la unele mici notificări, că acestea prelungesc puţin sunetul chiar şi după ce acesta s-a terminat – un fel de băzăit dacă îi pot spune. Totuşi eu cred că acesta se datorează faptului că acestea scot pur şi simplu un sunet prea puternic.
Căştile care vin în pachetul acestuia sunt şi ele de o calitate bună. Nu ştiu dacă este prima dată când cei de la Allview pun acest timp de căşti, dar mie cel puţin îmi plac foarte mult. Le-am pus în buzunar şi nu s-au încălcit deloc. Sunetul scos de acesta este foarte bun, iar ce am observat la pachet, este că nu avem dopuri de schimb. Oarecum sunt potrivite şi acestea ca dimensiune şi blochează bine zgomotul din afară. Calitate bună la materiale cât şi la sunet.
Cu toate, ecranul şi sunetul acestui smartphone sunt foarte bune din orice punct de vedere. Poate că la difuzoarele frontale va intra ceva mizerie, dar asta este; nu avem ce face decăt să avem grija de el.
Performaţă şi interfaţă
Procesorul Quad-Core Cortex A-7 şi acceleratorul grafic Mali 400MP îşi fac treaba foarte bine şi îţi asigură o performanţă peste nivelul în care se încadrează acest smartphone. Toată această performanţă se datorează si softului bine făcut, Android 4.4.2 KitKat. De la început am observat că pentru acest model, Allview a simplificat puţin interfaţa acestuia, adică a redus numărul tranziţiilor ecranului la 1 şi a ales una foarte simplă care nu solicătă prea mult procesorul grafic. Nu mai avem widgetul de teme cu ajutorul căruia puteai schimba doar cu o atingere tema telefonului, ci avem o singură temă simplă, rapidă şi destul de intuitivă.
Iar singurul aspect care m-a deranjat, este lipsa butonului de adăugare a unui home-screen nou. Am încărcat toată zona cu widgeturi si numai după aceea am primi un nou home-screen, automat.
Pentru cei care preferă un Live Wallpaper pe fundal, trebuie să ştie că E2 se descurcă la fel de bine ca şi cum ar avea un wallpaper simplu. Memoria RAM de 1GB este absolut suficientă pentru ca orice aplicaţie sau joc, să ruleze aproape perfect. Nu trebuie să te aştepţi la un multi-tasking rapid, dar din experienţă îţi spun că el se mişcă foarte bine când vine vorba de aşa ceva. Trecerea de la o aplicaţie la alta se face într-un timp destul de scurt.
Chiar şi în gaming, unde am instalat jocul Gangstar Vegas, telefonul s-a mişcat mai bine decât mă aşteptam. De exemplu Temple Run 2 sau Riptide 2, telefonul s-a mişcat foarte bine, la o rezoluţie medie şi cu un game-play decent. Aproape toate jocurile compatibile cu acest model, vor putea fi rulate fără nici o problemă de acest smartphone de la Allview.
În aplicaţiile de tip benchmark, avem următoarele rezultate pentru E2 Jump:
- AnTuTu – 19.228 puncte
- Quadrant – 7316 puncte
- GeekBench 3 – 353/1189 puncte
- Vellamo – Chrome – 1768 puncte
- Benchmark Comparsion – 2140 puncte
- CPU Prime – 3068 puncte
Aplicaţii instalate
* Actualizări de sistem – este o aplicaţie care îţi permite să faci update-uri foare uşor, utilizând doare conexiunea la Wi-Fi
*Administrator fişiere – navighezi în memoria telefonului şi pe cardul microSD, pe o interfaţă uşor de folosit şi intuitivă
*BitDefender – aceasta îţi protejează la modul cel mai serios datele persoanele de pe telefon. Tot ce trebuie să faci, este să foloseşti voucher-ul din pachet
*Creare copie de reyervă şi back-up – înainte de a face update, îţi recomand să faci un back-up cu această aplicaţie simplă
*Mod economie energie – o aplicaţie destul de nouă folosită de Allview, care optimizează cu anumite funcţii speciale, acumulatorul – îţi poti configura profilul dorit
*Planificare pornire-oprire telefon – o aplicaţie ciudată, cu ajutorul căruia poţi să îţi setezi o oră fixa, dacă vrei ca telefonul să se închidă sau invers
La capitolul interfaţă, cei de la Allview au încercat să păstreze aproape tot ce îţi oferă standard, versiunea KitKat 4.4.2. Mici modificări făcute de Allview, despre care eu am o parere bună. Am mai observat ceva foarte frumos şi anume că, clipurile din galerie rulează automat, fără ca să le deschizi. Mai jos, te invit să vezi câteva screen-shoturi ale interfeţei acestuia:
Conectivitate
Şi acest smartphone face parte din categoria telefoanelor Dual-SIM. Cei care utilizează acest mod special Dual-SIM, trebuie să ştie că trecerea de pe un sim pe altul, se face foarte rapid. Modemul 4G nu este inclus în acest telefon, deoarece acesta trebuia să aibă un preţ puţin mai mare. Oricum, reţeaua 3G îţi poate oferii viteze foarte bune la internet şi o recepţie excelentă la partea de semna. În timpul convorbirilor, am observat că semnalul este stabil, nu se pierde şi calitatea sunetului este bună.
Conectarea la reţeaua Wi-Fi de la mine se face foarte repede şi am constatat că prinde mai bine semnalul decăt telefonul meu personal, Xiaomi Mi3. Adică la o distanţă mare de router, E2 Jump încă mai are o linie mică de semnal, cu care poţi naviga liniştit pe internet. Partea de GPS şi A-GPS se miscă destul de bine, iar localizarea se face într-un interval de timp acceptabil. L-am folosit şi la maşină pe post de navigaţie şi s-a descurcat bine. Totuşi acurateţea nu este la fel de bună ca şi la Mi3, dar am fost mulţumit.
Portul Jack de 3,5 mm şi portul USB 2.0 sunt bine protejate de două căpacele care nu permit ca apa să ajungă la ele, iar aici menţionez că timpul de încarcare prin acest USB de versiune 2.0 este foarte bun. Sub capacul acestuia, avem două sloturi pentru SIM, ambele suportă formatul MicroSIM. Lângă acestea, avem şi slotul pentru cardul de memorie, în formatul microSD. Memoria maximă suportată pe un card microSD este de 32GB. Eu îţi recomand totuţi să nu depăşeşti valorarea de 16GB (mai multe detalii despre cum alegi un card de memorie, vezi aici)
Cameră foto şi video
Camera principală este de 5MP, iar camera secundară de 0,3MP. Cu cea frontală nu prea recomand să îţi faci poze de tip selfie, deoarece rezoluţia maximă este de 768 x 432 pixeli – deci o calitate slabă. Despre camera principală nu pot spune acelaşi lucru, dar rezoluţia maximă pe care o poate scoate acest obiectiv este de 3072 x 1728 pixeli, din care va rezulta ceva imagini mai bune, calitativ. La partea de video, am rămas puţin surprins, deoarece acesta este capabilă de a înregistra video FullHD la rezoluţia de 1920 x 1088 pixeli, ceea ce mi se pare foarte ok. Desigur, la o fps mai mic de 30. Pe toată durata testului, am luat telefonul cu mine şi am făcut mai peste tot câte o fotografie. Impresia mea despre această cameră de 5 MP este următoarea: în condiţii de lumină perfectă, camera se descură bine, adică face focus rapid şi pozele au o calitate bună; atunci când lumina este o problemă, pozele sunt ies puţin neclare şi focus-ul întâmpină ceva probleme, preţ de câteva secunde. LED-ul pentru flash este destul de slabuţ, dar la o distanţă mică de obiect, pozele ies la o calitate acceptabila.
La partea de video, această camera se descurcă mai bine. Adică avem o calitate mai bună a clipurilor pe care nu o vei simţi pe telefon, dar o vei simţi atunci când te uiţi de pe PC sau de pe orice alt dispozitiv cu o rezoluţie a ecranului mai mare. Sunetul este şi el de o calitate bună, fără prea multe zgomote pe fundal.
Cât despre interfaţa camerei foto şi video, pot spune că aceasta este simplă şi se nu dă semnă că ar vrea ceva lag. Mai jos ai clipul făcut la rezoluţie maximă, precum şi câteva poze cu interfaţa acesteia.
vezi videoclipurile pe YouTube aici
Interfata camera
Pe timp de zi – lumina buna – camera principala, la rezolutie maxima.
Pe timp de noapte – camera principala, rezolutie maxima
Autonomie
Acumulatorul de 2.00 mAh pare să fie un pachet de energie suficient pentru a susţine acest smartphone compact. La prima vedere, am presupus că o autonomie de 1 zi ar fi maximul pe care acest acumulator l-ar putea duce. După ce am primit telefonul şi l-am utilizat ca şi pe unul normal, am constatat că trebuie să mai adaug la acea zi, aproape încă o zi în puls. Desigur, în tot aceste două zile, am folosit telefonul normal; adică trafic prin Wi-Fi, ceva poze, câteva jocuri pe care le-am testat pe el şi desigur aplicaţiile de tip benchmark pe care le-am rulat. Am mai dat şi câteva telefoane, dar cel mai mult l-am folosit pentru scrierea mesajelor. In tot acest timp, luminozitatea a fost sub 50%.
Din punctul meu de vedere, E2 Jump are o autonomie foarte bună, un soft bine optimizat şi care îţi permite să îţi faci un profil în funcţie de necesităţile tale. Cred că la un gaming adevărat, acesta va face faţă cel mult 5-6 ore. cu toate eu sunt mulţumit de acumulatorul acestuia şi cred că la un stil mai pretenţios de utilizare, acumulatorul va rezista cel mult o zi. Per total, toate depind de modul în care ne folosim telefonul. Timpul de încărcare este undeva la 1 ora şi 15-20 minute.
(primele doua screen-shoturi sunt de la unboxing pana la prima descarcare a acumulatorului)
Pret actualizat
Unboxing – mai multe detalii aici
În concluzie
Dintre toate telefoanele din care face parte şi acest model, E2 Jump se remarcă printr-o construcţie de bună calitate, un ecran frumos şi o autonomie foarte bună. Pe lângă acestea, certificatul IPX5 este un avantaj faţă de foarte multe telefoane, care îţi protejează telefonul la contactul cu apa. Nu este recomandabil să faci baie cu el sau să îl ţii mult timp sub apă şi nici chiar să îl scufunzi de tot în apă. În esenţă, IPX 5 este o protecţie bună împotriva contactului cu apa. Cele trei culori folosite pe acesta, vor atrage mult priviri şi întotdeauna te vei simţi mai “sport” cu acest smartphone în mână. Totul este o combinaţie dintr-un smarphone elegant; unul pe care îl poţi lua cu tine la antrenamente şi unul pe care îl poţi considera un smartphone “rugged” – cu alte cuvinte se potriveşte în orice situaţie.
Puncte pozitive:
- procesor rapid, grafică bună în jocuri
- sunet puternic, de calitate
- autonomie peste medie
- versiune software recentă
- ecranu foarte luminos
- protecţie impotriva apei
- pachet complet la cutie
Puncte negative:
- cameră frontală slabă
- camera principala de performante medii
- butoane capacitive fără lumină
- interfaţă cu opţiuni standard de personalizare
VIDEO REVIEW
CONCURS
După cum am promis in acest articol şi la unboxing-ul acestuia, astăzi am să dau startul concursului în cadrul căruia te vei alege cu un smartphone nou, mai exact cu Allview E2 Jump. Concursul va începe azi şi va consta în câteva etape pe care trebuie să le urmezi, dacă doreşti. Telefonul este oferit din partea celor de la Allview!
Pentru a te înscris în concurs trebuie să răspunzi la următoarele întrebări:
- Ce crezi despre certificarea IPX 5 a acestui model ?
- Câte difuzoare are E2 Jump ?
Iar dacă doreşti, poţi să laşi un Like la pagina oficială de Facebook Simion, precum şi la pagina oficială de Facebook Allview. Si un share la acest articol, este foarte bine venit! Daca vrei sa afli primul extragerea, poti sa te abonezi la canalul de Youtube. Multumesc anticipat.
Aşadar avem următoarele (citeste fiecare paragraf) !
- Perioada de desfăşurare a concursului – 6 Martie – 14 Martie
- Extragerea va avea loc în data de 16 Martie şi se va realiza cu ajutorul site-ului random.org
- Adresa de email trebuie să fie validă, în cazul în care eşti declarat câştigător să te pot contacta
- Numele si prenumele din comment să fie exact cu cel de pe buletin
- Castigatorii trebuie sa trimita datele de validare in maxim 72 de ore de la primirea anuntului oficial de castigare a premiului
- Premiul va fi livrat de mine, prin curier, gratis. Fără nici un cost din partea câştigătorului
- Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestui concurs nu au posibilitatea de a le schimba cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea conditiilor concursului
- Castigatorii vor fi contactati de mine prin e-mail in termen de 3 zile lucratoare de la data validarii extragerii. Acestia au termen de 72 de ore pentru a transmite mie datele de contact si de livrare a premiului: numele complet, numar de telefon, adresa completa, adresa de email si o poza cu buletinul. Adresa de pe care o sa primesti confirmarea ca esti castigatorul acestui concurs este: adikku90@gmail.com
- Comentariile vor fi aprobate doar dupa finalizarea concursului, deci nici un participant nu va putea vedea comentariile celorlalti
- Extragerea va fi filmata si clipul va fi postat la sfarsitul acestui articol, cu numele castigatorului.
***Comentariile jignitoare, vulgare, defaimatoare, rasiste sau care ameninta in orice fel demnitatea sau integritatea morala a participantilor sau vizitatorilor acestei pagini pot fi sterse de catre administrator fara vreun anunt prealabil.
*****Castigatorul concursului este Radulescu Vlad, cu pozitia commentului 26. ***** Vezi extragerea! Concursul s-a incheiat!
Ce crezi despre certificarea IPX 5 a acestui model ?
Cred ca este o solutie foarte buna, mai ales pentru tineri dar nu numai, in sensul in care aceasta certificare nu este pentru a te baga de tot in piscina sau la dus cu el dar poti sa il folosesti linistit in conditii de ploaie sau la piscina cand iesi direct din apa sau daca te stropeste cineva din greseala. Este oricum un produs excelent si ca aspect dar si din punct de vedere al rezistentei la apa.
Câte difuzoare are E2 Jump ?
E2 Jump are doua difuzoare, oferind astfel sunet stereo, sunet care cu siguranta este de calitate exceptionala.
Ce crezi despre certificarea IPX 5 a acestui model ?
Este foarte bine realizat , un lucru foarte important este rezistenta la apa si modelul galben/verde cu negru.. Foarte frumos.
Câte difuzoare are E2 Jump ?
Telefonul E2 Jump are doua difuzoare frontale cu auditie stereo.
1. Certificatul IPX 5 este o protectie foarte bine venita pentru cei care isi doresc un smartphone rezistent la apa si nu numai.
2. E2 Jump are doua difuzoare frontale, cu o acustica foarte buna! In partea din spate are doar insertiile pentru ele.
Raspunsuri:
1. cred ca este lucru bun, il caz de un accident minor cu apa cred ca ar rezista cu brio.
2. Doua difuzoare frontale cu auditie stereo
Succes tuturor!
Certificare IPX5 pe acest model care nu este unul high-end este chiar ok, mai ales ca vine pe un telefon care vrem nu vrem este comercializat sub brandul celor de la Allview, ceea ce este un plus.
Telefonul dispune de 2 difuzoare frontale.
Certificarea IPX5 este un lucru minunat , mai ales ca este protejat improtriva apei etc. Iar telefonul are 2 difuzoare.
Despre ipx5 deocamdata cred ca nu ajuta foarte mult ! Poate peste un timp cand va fi imbunatatit , in sensul ca telefonul va putea sta in apa o perioada mai mare , atunci da , va fi ceva , dar deocamdata parerea mea este ca acest ipx5 nu inseamna mai nimic ! Cat despre difuzoare raspunsul meu este doua difuzoare !
1.Este bine,ca un telefon sa aiba o oare care protectie la apa.Caci tot timpu se intampla,sa-l scapi in apa sau alte chestii de genu,si na te ajuta putin aceasta functie.Mai ales,ca telefonul nu este scump si la un pret scazut are IPX 5.
2.Telefonul are doua difuzoare,in partea frontala.
Allview E2 Jump are 2 difuzoare frontale.
Certificatul IPX 5 cred ca este foarte bine venita, in special pentru persoanele mai active, sau pentru cazuri de urgenta, gen “mi-am scapat telefonul intr-o balta, sau in toaleta” (true story).
Nu as abuza de el prea mult, dar as incerca-o din curiozitate.
E2 Jump are doua difuzoare in partea frontala iar despre certificarea IPX5 consider ca ofera un plus de protectie binevenita la contactul cu apa.
Buna ziua ,nu am mai participat niciodata la nici un concurs de aceea nu stiu exact daca aici trebuie sa dau raspuns la cele 2 intrebari .Asadar telefonul are 2 difuzoare in partea frontala,iar IPX 5 este o protecţie bună împotriva contactului cu apa.Deci este un avantaj .Toate cele bune.
1. este un telefon pentru tineri, cu un design atrăgător și o construcție relativ solida, model cu standard IPX5 care oferă protecție împotriva apei=excelent pentru un telefon
2. două difuzoare frontale
Ce crezi despre certificarea IPX 5 a acestui model ?
Este foarte utila putand folosi acest telefon in conditii de ploaie si zapada!!
Câte difuzoare are E2 Jump ?
Are 2 difuzeare frontale pentru un sunet excelent stereo!! 🙂
certificarea IPX 5 rezistă la contactul cu jeturile de apă, dar nu și în submersie. Nu are protecție pentru contactul cu …
Câte difuzoare are E2 Jump două difuzoare frontale
1.Cu toate ca IPX5 este inferior IPX5 , aceasta este o caracteristica ce se poate dovedi utila.
2. telefonul are doua difuzoare frontale cu auditie stereo.
Consider ca certificarea IPX5 reprezintă un atu pentru oamenii activi si amatorii de activități in natura. Aceasta certificare, precum si construcția il scot din sfera telefoanelor utilizate pe post de bijuterie/bibelou, conferandu-i atribuții practice.
Modelul E2 Jump are 2 difuzoare pentru audiție, respectiv unul pentru convorbiri (earpiece speaker).
Eu cred ca această certificare si anume rezistenta la apa este binevenita mai ales pt un smartfhone midrange.
Telefonul are 2 difuzoare frontale
Prin introducerea noilor standarde de rezistenta la apa cumparatorii au fost bagati si mai mult in ceata,folosindu-se situatia putin probabila de a uda telefonul de la o anumita distanta cu un furtun de apa cun debit de x metri cubi pe secunda.Dupa cum am presupus eu IPX5 e undeva asemanator cu un water resistent la ceasuri deci undeva rezistent la stropire accidentala.Are doua difuzoare frontale.
Ce crezi despre certificarea IPX 5 a acestui model ?
mi se pare ok
Câte difuzoare are E2 Jump ?
2
mi se pare ok
2 dif
cred ca e foarte buna Certificarea IPX 5 merita .2 difuzoare
IPX5 este o dotare foarte binevenita pe un telefon low-mid range! Cu siguranta nu se va folosi acest telefon pentru a face video-uri subacvatice, insa pentru a asculta muzica intr-un mediu cu multi aburi in mediul inconjurator (bucatarie, baie, etc) cred ca va fi excelent! Iar pentru ca dispune de 2 difuzoare, poti asculta muzica fara a fi nevoit sa achizitionezi o boxa BT aditionala pentru un volum mai mare.
IPX5 este o dotare foarte binevenita pe un telefon low-mid range! Cu siguranta nu se va folosi acest telefon pentru a face video-uri subacvatice, insa pentru a asculta muzica intr-un mediu cu multi aburi in mediul inconjurator (bucatarie, baie, etc) cred ca va fi excelent! Iar pentru ca dispune de 2 difuzoare, poti asculta muzica fara a fi nevoit sa achizitionezi o boxa BT aditionala pentru un volum mai mare.
1. mi se pare utila certificarea IPX5, din ce am citit ar rezista la stropi/picaturi de apa.
2. Doua difuzoare frontale cu auditie stereo
Ce crezi despre certificarea IPX 5 a acestui model ?
Raportat la traiul din Romania, cred ca au luat o decizie foarte buna oferind o calitate mult mai buna a produsului (prin ridicarea rezistentei acestuia la contactul cu apa) la un pret accesibil romanilor.
Câte difuzoare are E2 Jump ?
Are doua difuzoare.
-Ce crezi despre certificarea IPX 5 a acestui model ?
Nu-mi pasa de acest lucru.
-Cate difuzoare are E2 Jump ?
Doua difuzoare.
1. Cred că certificarea modelului cu IPX 5 este o idee foarte bună, ar fi ideal ca toate smartphone-urile să “obțină” o astfel de protecție foarte eficientă. Sunt o fire mai neatentă și nu aș risca să mi se strice telefonul din cauza unei greșeli minore, cum ar fi scăparea acestuia in apă, totodata există riscul pierderii garanției și nu cred că această “problemă” bucură pe cineva.
2. E2 Jump are două difuzoare, unul sus și unul jos, ambele în partea din față.
1. Nu este IP65/68, dar este mai mult decat ok pentru pretul pe care il are.
2.E2 Jump are doua difuzoare.
Standartul IPX5 este foarte UTIL SI PRACTIC pentru ca protejaza telefonul de stropii de apa.Daca se intimpla ca un amic mai impiedicat sa rastoarne un pahar de apa pe Allview e2jump nu-i bai. Nu pateste nimic. 🙂 Telefonul Allview e2jump ARE DOUA DIFUZOARE FRONTALE.
Certificarea IPX5 a acestui telefon este foarte buna deoarece nu se stie cand ai nevoie de ea.
Telefonul E2 Jump are 2 difuzoare (unul in partea de sus a ecranului iar al doilea in partea de jos sub butoanele capacitive).
1. este ok, face telefonul mai rezistent la contactul cu apa la presiune mica.
2. are doua difuzoare frontale cu auditie stereo
Sa inteleg ca IPX 5 da de inteles ca telefonul este rezistent la contact cu apa… lucru bun. Telefonul are 2 difuzoare.
Despre IPX 5 eu cred ca este un lucru benefic fiind primul smartphone de la allview care ofera asa ceva. Iar acest model de telefon are doua difuzoare.
1.Aceasta certificare este o garantie, un motiv destul de bun pentru a alege acest smartphon .Această certificare îi asigură protecţia deplină la contactul cu apa şi nu numai – spun asta deoarece multe telefoane lansate cu certificatul IP67 nu făceau faţă la contactul cu apă, mai ales dacă erau scufundate deplin în apă. Însă acest certificat IPX 5, îi asigură o protecţie chiar dacă este introdus în lichid, la o anumită adâncime.
2.Smartphone-ul Allview are doua difuzoare frontale pentru un sunet stereo.
1. Certificarea IPX5 a acestui model ne confera siguranta ca telefonul nu va “muri” in contact usor cu apa, ci va rezista cu brio
2. Telefonul dispune de 2 difuzoare frontale
Certificarea IPX5 iti ofera o protectie la contactul telefonului cu apa,acesta functionand normal chiar daca “ai intrat cu el la dus”.Telefonu E2 jump dispune de 2 disfuzoare frontale cat si unul situate spate-jos.
1) Certificarea IPX5 reprezinta un avantaj fața de alte telefoane datorita protecției la contactul cu apa
2) 2 difuzoare
1. imi place ca are si certificarea IPX5, poti sa vorbesti prin ploaie fara probleme 😀
2. are doua difuzoare frontale cu auditie stereo
1. Este foarte bine ca are aceasta certificare. Toate telefoanele destepte ar trebui sa-i urmeze exemplul.
2. Doua difuzoare.
Participare concurs E2 Jump
Raspuns la prima intrebare: consider ca certificarea Ipx 5 aduce un plus de siguranta utilizatorului. Chiar si pentru simplul fapt ca poate fi utilizat atunci cand ploua, merita toata atentia. Personal imi doresc acest model si pentru faptul ca pot sa beau linistit un ceai atunci cand scriu un mesaj sau navighez pe internet fara teama de a-l varsa accidental si a-l compromite chiar partial.
Cu E2 Jump poti fi sigur ca navighezi linistit chiar si in ape tulburi 🙂
Raspuns la a doua intrebare: acest model are doua difuzoare.
1. este un lucru in plus fata de ce ofera alte telefoane, iar pentru cei care stiu ca pot intra accidental in contact cu apa cred ca le va atrage interesul.
2. Allview E2 Jump are doua difuzoare frontale cu auditie stereo
succes tuturor!
eu cred ca certificarea este buna atuncu cand mergi la piscina sau la mare
e2 jump are 2 difuzoare
Telefonul are 2 difuzoare frontale iar despre ipx5 pot spune ca e o aditie binevenita
1) Mi se pare o idee foarte buna aceasta certificare IPX5, mi-as dori ca in viitorul apropiat Allview sa scoata mai multe modele se telefoane certificate IPX5, nu doar unul singur.
2) E2 Jump are 2 difuzoare pe care le putem gasi in partea frontala a telefonului.
Certificarea IPX5 este buna, mai avem nevoie acum si de certificare pentru protectia telefonului impotriva prafului.
Allview E2 Jump are doua difuzoare.
1. imi place ce vor sa faca cei de la Allview, vor sa introduca lucruri noi pe care nu le vezi la telefoanele mai ieftine, si aceasta certificare IPX5 este cu siguranta un plus si cred ca va atrage clientii cu spirit de aventura.
2. Doua difuzoare frontale cu auditie stereo
Pana la urma l-am cumparat pentru fiul meu, lui i-am facut o surpriza placuta. Este un telefon potrivit pentru el, tineresc, rezistent. Are display-ul rezistent, iar device-ul e rezistent. Ce nu e wow, e camera. E cam slabuta, dar acum, nu doar asta conteaza
despre certificarea IPX 5 eu zic ca e de bun augur pt cei care lucreaza intrun ambient umed si telefonul are 2 difuzoare frontale.in concluzie un mid,low-range frumos colorat
telefonul are 2 difuzoare si certificarea ipx5 e slabuta
Este foarte bun telefonu ca rezista la apa, si are 2 difuzoare frontale, merita incervat.
1. Certificarea IPX 5 Allview E2 Jump foarte bine venita, asa scap de stresul de a usca telefonul dupa mici accidente casnice ( gen rasturnare pahar apa pe masa, langa telefon, :* ca patitul nu-I niciunul 🙂 )
2. E2 Jump are două difuzoare, situate in partea frontală a telefonului.
Ce crezi despre certificarea IPX 5 a acestui model ?
cred ca e de foarte mare ajutor pentru cei neatenti ,dupa cate am citit e rezistentla toate mai ales la contactul cu apa care e o m,are problema in general
Câte difuzoare are E2 Jump ?
are doua difuzoare
1. Allview E2 Jump ar putea sa reziste foarte bine la contactul cu apa si sper ca telefoanele viitoare Allview, sa aiba aceasta certificare IPx5.
2. E2 Jump are doua difuzoare frontale.
1. Pot sa spun ca sunt impresionat de acest telefon. Am mai descoperit si alte telefoane care au un pret asemanator, insa caracteristicile lasa de dorit. Ceea ce m-a uimit la acest telefon este certificarea IPX 5, care il face sa fie foarte bun pentru o escapada la mare sau la piscina. Eu, spre exemplu, il gasesc foarte util pentru aceasta vacanta de vara, dar, la fel, cred ca este putin limitat din cateva puncte de vedere.
2. Telefonul dispune de doua difuzoare frontale, care, din punctul meu de vedere, sunt foarte bune la nivel calitativ si de aspect.
Eu cred ca este foarte bine că acest telefon este certificat IPX 5 pentru că telefoanele low entry şi mid entry nu prea au o asemenea certificare, motiv pentru care multe gadget-uri de acest fel nu sunt rentabile. De asemenea este foarte important ca un utilizator de telefon să aibă siguranţa că dispozitivul lui nu se strică imediat dacă intră în apă sau doar stropit.
Cat despre difuzoare, acest E2 Jump are 2.
Ce crezi despre certificarea IPX 5 a acestui model ?
Este o idee geniala.Eu unul am stricat un telefon scapandu-l in apa in timp ce eram la pescuit .
IPX 5 este perfect, mai ales pentru tineri.
Câte difuzoare are E2 Jump ?
2 difuzoare frontale
Imi place foarte mult telu. Are un aspect tineresc cu o culoare in trend si are o multitudine de functii .
Sincer mi se pare o afacere buna !
Certificarea ipx5 este un plus si suficienta pentru 100 si putin de euro ceruta de cei de la allview.telefonul va rezista cu brio unor mici accidente la contactul cu lichidele,acestea fiind printre inamicii telefoanelor mobile pe langa socuri mecanice.
Aparatul are doua difuzoare care sigur sunt mai bune decat cele de pe e2 living fiind diferenta de pret,eu oricum sunt multumit de cum se aud cele de pe living pt ca detin unul de cateva luni.
RECOMAND ALLVIEW
Super tineresc telefonul. Imi place foarte foarte mult. Abea astept sa mi-l cumpar