Primele comisioane cu Profitshare

profit2

Anul trecut am incercat sa intru si eu in lumea ProfitShare. Am reusit, am deschis un blog, am deschis campanii Facebook, iar curand am deschis si acest site. La inceput nu prea credeam in sistemul profitshare, inregistram undeva la 30 -60 clickuri intr-o singura zi si nici un comision. Dupa aceea am tot citit pe net diverse articole despre campanii PPC si am decis sa deschid si eu una pe Facebook – simplu si rapid. Asa au aparut primele rezultate cu ocazia sarbatorilor de Craciun, ( fara blackfriday).  Primul meu comision a fost de 10,88 lei aprobat, tin minte, foarte rapid. Campaniile aveau un buget minim, 30 lei. Dupa ce am vazut ca merge treaba am trecut la 100 lei si am inregistrat si mai multe comisioane. Cel mai mare comision inregistrat de mine a fost de 92,74 lei.

In prima luna dupa ce majoritatea comisioanele au fost aprobate ( 4 comisioane anulate in valoare de aprox. 100lei), am uitat sa bifez optiunea de plata pentru data de 21. Astazi in data de 22 am inregistrat prima plata de 610 lei cu tot cu bonusul de 100 lei. Am fost putin dezamagit dupa ce au pus impozitele pe valoarea totala si anume:

profit

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai multe comisioane le-am facut pentru eMag dar si pe nisa fashion, care a mers foarte bine iarna asta.

Dar nu mai prea conteaza acum, ca am ramas doar cu 461 lei, important este ca sistemul functioneaza foarte bine si merita sa te inscrii la Profitshare.

Pentru orice intrebari legate de castigul meu, si altele, lasa un comment sau un like si iti voi raspunde cat mai repede posibil.

Comments

  1. By dan

    Reply

  2. By Paul

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank