Pret si disponibilitate Galaxy S9 – Precomanda de la diferite magazine

Proaspăt lansat, noul Galaxy s9 este deja disponibil la multe magazine din România pentru precomanda. Acesta este disponibil momentan doar pe culaorea negru, și în varianta de 64GB. Restul specificațiilor pentru S9 le știți deja, deci nu mai trebuie să intru în detalii. Datorită faptului că este un telefon nou, precomenzile disponibile care se poat face la magazinele de mai jos, sunt destul de limitate, iar pentru asta, îți recomand să faci o înregistrare de precomanda chiar acum. la Galaxy S8 și la iPhone X primele precomenzi au ajuns la clienți foarte rapid, iar restul care au fost înregistrate după 1 -2 săptămâni, au ajuns foarte târziu; motivul? procesul de producție este unul mai special, unde sunt neceare diferite materiale care se pot procura mai greu.

Așadar, Galaxy S9 este disponibil la precomandă la următoarele magazine:

Livrările pentru Galaxy s9 vor începe cu data de 8 Martie, timp în care vei putea aștepta livrarea primelor modele de Galaxy S9 direct la tine acasa. Cele trei magazine menționate mai sus, au afișate deja ofertele cu preț pentru acest Galaxy S9 și așteaptă înregistrarea precomenzilor de la tine. După cum am menționat, dacă precomanzi acum, ai toate șansaele ca acesta sa ajungă foarte rapid la tine și nu cu întârzieri, cum a fost la celelalte telefoane menționate.

La eMAG și Orange sunt disponibile mai multe culori, și anume, albastru și voilet, culori care sunt foarte atractive și noi pe piață. Telefonul vine cu un pachet hardware de top, care depășește la ora actuală orice telefon din punctul de vedere al performanței. Curând și alte magazine se vor alătura precomenzilor la Galaxy S9, iar eu le voi adăuga mai sus. Cât despre prețul lui Galaxy S9, pot spune că acesta va acealși preț la toate magazinele din România, cu excepție cele de la Orange, unde îl poți achiziționa cu un abonament. Dup preferința ta, te invit să accesezi orice link din acest articol, de la magazinul tău preferat și să decizi dacă îl cumperi la liber sau cu abonament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank