Pret si disponibilitate Galaxy S20, Galaxy S20+ si Galaxy S20 Ultra

Noile modele de telefoane mobile marca Samsung, Galaxy S20, Galaxy S20+ şi Galaxy S20 Ultra, vor fi prezentate publicului larg pe data de 11 februarie 2020. Cu această ocazie, vei putea admira noile telefoane in direct, pe youtube sau facebook, unde Samsung va transmite live prezentarea acestora.

Cu toate acestea, cea mai importantă intrebare care vine de la români este: când pot să îl cumpăr/comand ? ei bine, vor mai durea câteva zile bune până ca acesta să poată fi livrat către cumpărători. Pentru a putea comanda noile modele de Galaxy S20, S20+ şi Galaxy S20 Ultra, am făcut o secţiune cu magazinele din ţară, care vor avea la precomandă sau comandă directă la telefoane, după cum urmează:

Referitor la preţ, cel mai accesibil model va avea preţul de la 4.300 lei, iar varianta Ultra, va ajunge undeva la 6.400 Lei. Desigur, preţurile pentru România vor varia puţin, dar nu cu valori mari. Pentru a vedea dacă a apărut telefonul în stoc, îţi recomand să verifici link-urile de mai sus, precum şi variantele disponibile la fiecare magazin în parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank