Pareri dupa ce am folosit tigaile Set Regis Stone Copper MaxiSet

Odată cu izolarea la domiciliu am decis să gătesc mai des și mai sănătos în fiecare zi; pentru aceasta am avut nevoie de o piesă foarte bună pentru preparatele de zi cu zi și anume un set de tigăi bune. Am facut unresearch pentru a alege un set de tigaăi foarte bune și după câteva zile m-am decis asupra unui set pe care deja îl folosec de 2 luni jumătate; este vorba despre tigaile Set Regis Stone Copper MaxiSet.

Am citit o sumedenie de review-uri care spunea că sunt bune și cred că cel care m-a convins să cumpăr acest set de tigăi Regis Stone Copper este persoana care a scris acest articol. În afară de el, majoritatea siteu-urilor și cumpărătorii care au cumparat acest set de tigaăi spun că sunt foarte mulțumiți de alegerea făcută, iar prețul pentru cele 3 tigăi este foarte bun, raportat la calitate/preț. Trecând mai departe, am decis să îmi scriu părerile despre acest Set Regis Stone Copper MaxiSet, pe care mi le-am comandat de la site-ul oficial aiciÎți recomand și ție să cumperi doar de pe acel site, deoarece pot apărea țepe cu tigăi de proastă calitate, dar la același preț; există deja în unele magazine fizice din țară, tigăi fake Regis Stone, pe care nu le recomand deloc; am avut ocazia să vad una în realitate, iar când am pus mâna pe am simțit că este foarte ușoară, deci de o calitate foarte proastă.

Părerea mea despre tigăile Set Regis Stone Copper MaxiSet – sunt cele mai bune tigăi ?

Ceea ce mi-am dorit mai presus de o tigaie bună, este să am un set de tigaăi pe care să te poți baza oricând și la orice oră; nu voiam să am 7 tigăi proaste pe care trebuie să le schimbi de fiecare dată când vrei să gătești ceva la plită, ci un set cu ajutorul căruia să poți găti orice, în orice moment. De exemplu dacă vrei o tigaie bună pentru clătite sau una bună pentru carne sau una bună pentru paste, le poți avea pe toate dacă alegi acest set Regis Stone Copper. Eu am scăpat de acest gând, care cred că și pe tine te frământa de fiecare dacă când voiai să gătești ceva diferit, iar tigaia nu îți era pregătită sau nu era prea bună calitativ.

Ceea ce îmi place foarte mult la acest set de tigăi MaxiSet este că toate sunt la fel de bune; au o calitate interioară și exterioară foarte bună, poți găti orice cu ele fără nici ea mai mică problemă și pur și simplu par să fie foarte durabile. Cred că a fost una din cele mai bune alegeri pe care le-am făcut în ultima perioadă, de a cumpăra acest set de tigăi. Toate 3 au un mâner stabil, fix, și gros ce îți permite manevrarea în orice situație și foarte precis la tot ceea ce înseamnă preparat în tigaie. De exemplu la clătite, aceste aleunecă foarte ușor pe suprafața tuturor celor 3 modele și se coc uniform indiferent de puterea plitei; cred că au la interior un sistem de oțel ce permite o încălzire uniformă și durabilă. Pentru carne, tigăile sunt foarte bune deoarece nu se lipesc nici după ce această elimină grăsimea din ele și al fel, datorită straturilor din baza tigăilor, frigerea cărnii se face uniform și pătrunzător.

După ce le folosești, datorită stratului de particule de piatră și cupru, spălarea se poate face un singur strop de detergent de vase; dacă folosești tigaia fără ulei, o poți limpezi rapid la un jet de apă caldă, fără a mai utiliza detergent. Dacă le comanzi de pe site-ul oficial menționat mai sus, vei primi un capac pentru tigaia cea mare de 28 cm, perfect pentru a găti legume sau carne la abur; este un capac dintr-un material foarte rezistent deoarec eu l-am scăpat odată pe gresie și nu a pățit nimic.

O altă chestie bună la aceste tigăi este că nu se încălzește aproape deloc mânerul, indiferente de ce plită folosești; fie că e pe gaz, inducție sau electrică; se pot folosi pentru orice tip de plită, toate cele 3 tigăi Regis Stone; un alt aspect foarte important, fiindcă nu mai vei fi nevoit să îți cumperi tigaăi speciale dacă ai plită cu inducție; în consecință, tigăile Regis Stone se pot folosi și pe plitele cu inducție.

Tigaile au o dimensiune potrivită la perfecție pentru ceea ce vreau eu să gătesc, iar maginile sunt suficient de înalte și bine curbate, astfel încăt să poți folosi la maxim suprafața disponibilă; sunt 3 tigăi cu diametrul cuprins între 20-24-28 cm. Din punctul meu de vedere, sunt foarte bine porționate și au o greutate bună, care la orice moment îți va oferi senzația că sunt de o calitate excelentă; chiar și prețul și toată lumea spune că sunt foarte bune!

Merită să cumperi acest Set Regis Stone Copper MaxiSet ?

Dacă vei lua în considerare acest articol scris de mine, după ce l-am folosit și mai citești încă 100, te vei convinge că am dreptate și că nu vei face o alegere proastă. Pentru prețul afișat mai jos, eu recomand încă odataă aceste tigăi de la Regis Stone și spun 100% că merită să dai banii pe ele, dacă îți dorești tigai de calitate și care să te țină mult și bine. Dacă ai noroc și prinzi tigăile la ofertă, alegerea este și mai bună !

  • multiple straturi la baza acestora
  • anti-aderente
  • gătești fără grăsime
  • mânere durabile și stabile
  • peste 437 de cumpărători mulțumiți
  • capac termorezistent de 28 cm
  • perfect pentru plite cu inducție
  • strat cu particule din piatră
  • verifică aici prețul la AloShop (distribuitor oficial)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank