Mi-am recuperat taxele si impozitele din Germania si Marea Britanie

La fix 1 an după ce m-am întors din Germania și Marea Britanie, am discutat cu mai mulți prieteni despre recuperarea taxelor și impozitelor plătite pe toată perioada unde am lucrat. Eu nici nu știam de această posibilitate de a recupera bani furmoși din taxele și impozitele plătite de mai bine de 6 ani, timp în care am lucrat în ambele țări. După ce mi-au explicat toată procedura, am aplicat și eu la această companie de recuperare taxe și impozite din Uniunea Europeană, iar la fix 3 luni și ceva am primit aproape 90% din banii achitați din munca mea, din ambele țări.

Am să îți explic în continuare ce anume trebuie făcut, cum trebuie făcut și ce trebuie să îndeplinești pentru a putea primii ceva bani înapoi, din țara în care ai lucrat. După ce am completat rapid și sigur formularul lor online, am fost contactat de ei pentru mai multe detalii. Mi-au confirmat că sunt eligibil pentru a putea primi banii înapoi din impozite, pe ambele țări și după ce mi-au pus mai multe întrebări am rămas că mă vor contacta ei îndată ce vor rezolva cu Germania, respectiv Marea Britanie.

Ceea ce mi-a plăcut la această companie este faptul că nu a trebuie să plătesc nimic în avans și mai mult, am avut încredere în ei de la recomandările făcute de pritenii mei, care au lucrat și ei prin Germania, Austria și Olanda. ei au primit banii în 2-3 luni, tot în proporție de 90 și poate un pic mai mult la sută. Au primit banii direct pe contul specificat de ei fără nici cea mai mică problemă. Desigur, la final, când îți virează banii, au și eu un comision mic, pe care nu îl simți și care cred eu că este bine meritat de ei, pentru că se ocupă de toată partea de fiscalitate, hârtii, fără de care eu personal aș face mii de drumuri și aș cheltuii o gărmadă de bani.

Interesant este că doar persoanele care au lucrat legal în țările: Germania, Olanda, Irlanda, Marea Britanie, Austria, Belgia, pot primi banii înapoi pe taxe și impozite; cu alte cuvinte, trebuie să ai toate actele cu care te-ai angajat, până la finalizarea contractului. Dacă au fost probleme legislative, pe perioada care ai lucrat la ei, compania de recuperare taxe îți va comunica rapid dacă se pot ocupa sau nu de recuperarea lor; deci nu se complică cu munca la negru, ci doar cu persoane care au lucrat perfect legal.

Compania EuroTax are toate avizele necesare pentru a se documenta despre fiecare anagajat din țările menționate mai sus și posibilitatea de recuperare rapidă a taxelor, dacă toate procedurile fiscale sunt în ordine, fără probleme. Eu am primit banii la termenul comunicat de ei, timp în care am tot căutat și calculat câți bani trebuie să primesc înapoi; ei bine, la final am primit o sumă frumușică, de care sunt tare mulțumită și cred că am să o face cadou nepoților.

Avantajele acestei companii de recuperare taxe este că sunt de încredere, 100% transparenți, nu cer bani în avans, se ocupă doar cu persoanel care au lucrat legal și perioada de așteptare pentru recuparea taxelor mi se pare foarte bună. Dacă vrei să îți recuperezi banii din taxele și impozitele plătite în țările mai sus menționate, perfect legal, îți recomand să accesezi orice link din acest articol și să compeltezi formularul online; imediat vei fi contactat pentru mai multe detalii despre ce și cum ai lucrat. Poate chiar ai să primești o informație cu privire la banii pe care trebuie să îi recuperezi, dacă au mai fost recuperați bani de la firma la care ai lucrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank