Mi-am facut abonament digital YOXO -pareri despre abonamentul care il inchizi cand vrei

Poate ai auzit de noul abonament digital YOXO, care operează pe rețeaua veche de la Orange, total diferit de ceea ce oferă toți operatorii locali din România. După luni de zile fără un abonament și cartele peste cartele prepay și după ce nu îmi ajungea internetul pe fiecare lună, am decis să îmi fac acest tip de abonament digital YOXO, despre care am citit câteva păreri bune despre el aici. Am mai citit și pe alte siteuri despre el și am decis să îmi comand si eu un astfel de abonament digital; este vorba de un produs diferit total de Orange, care folosește doar rețeaua lor.

În continuare, am să îți explic cum am făcut să am acest abonament YOXO, direct de pe telefonul mobil. Ceea ce mă interesa pe mine, la partea de abonamente este să nu fiu obligat contractual pe 1 sau 2 ani, fiindcă mă săturasem de așa ceva și voiam ceva la care să pot renunța rapid și ușor, fără telefoane date și fără certuri. Nu mai trebuie să mergi în magazin să ceri abonament YOXO, ci acesta se face direct de pe telefon, iar tot abonamentul îl faci tu. Este foarte simplu iar mai jos îți explic exact cum am făcut.

Pasul 1; trebuie să intri de pe telefon pe acest site (siteul oficial YOXO), descarci aplicația și o instalezi simplu și rapid. Dacă ai Android sau iOS, vei putea descărca direct din magazinul de aplicații, funcție de soft. Aplicația este disponibilă și în galeria de la Huawei; trebuie să accesezi link-ul de mai sus. Interfața este simplă și intuitivă. După ce ai instalat aplicația, treci la pasul următor.

Pasul 2; în aplicație alegi dacă îți păstrezi sau nu numărul de telefon. După acesta, îți alegi tipul de abonament digital, care îl închizi când vrei, direct din aplicația YOXO. Aici avem cea mai bună ofertă la 19 Lei, care cuprinde min. și sms nelimitat, 20 GB internet – totul la preț special dacă faci până în decembrie abonamentul sau depinde ce oferă prinzi. Dar la 19 lei, eu zic că este mai mult decât acceptabil + că primești banii înapoi pe netul neconsumat, la sfărșitul lunii. Eu am ales opțiunea cu 60 GB la doar 29 Lei, care mi se pare best-offer la momentul actual.

Pasul 3; după ce ți-ai ales numărul, tipul de abonament, trebuie să scanezi cartea de indentitate și cardul bancar, cu care vei plăti acest abonament. Acesta se plătește la momentul achiziției, iar la final de lună primești netul neconsumat înapoi. Au opțiune bună pentru roamnig. După ce ai făcut acest pas, trebuie să primești o cartelă în câteva zile; la mine a durat până a doua zi, cand curierul a ajuns la bloc cu cartela; am introdus cartela cu număr și am scanat codul conform instrucțiunilor din aplicație.

Pasul 4; am început să folosesc în primele 2 zile, aproximativ 15 GB de internet. La final de lună am ajuns la 45 GB consumați, iar restul de bănuți i-am primit inapoi în cont; o sumă mică, dar dacă nu consumi, nu plătești; adică îi primești înapoi.

Pasul 5; dacă vreau, la următoarea lună pot să îmi închid direct din aplicația YOXO, abonamentul. Fără contracte, fără foi, cu un singur click și am terminat toată treaba.

Ca și calitatea serviciilor oferite de YOXO, eu spun că mă declar mulțumit de acest tip de abonament digital; trebuia să vină o schimbare de undeva, fără contracte enervante ci cu un control direct din aplicație. Eu cred că o să aibă succes acest YOXO în rândul tinerilor, care vor știi să aleagă un abonament bun, care îl închid când doresc și care au oferte bune de internet și roaming.

Dacă vrei să încerci și tu acest tip de abonament digital, te invit să accesezi orice link din acest articol și vei fi redirecționat către pagina oficială YOXO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank