Mi-am cumparat Friteuza cu Aer Cald Air Fryer PRO Delimano

După ce am tot văzut reclame la televizor cu friteuzele de aer cald de la Delimano și am căutat păreri despre acest produs, am decis să îmi cumpăr și eu un astfel de aparat, fiindcă iubesc cartofii prăjiți și îmi doresc ca întodeauna să îi gătesc mai sănătos, mai fără ulei. Zis și făcut, după ce m-am documentat bine despre friteuza cu aer cald Air Fryer și am citit toate părerile despre ea, am decis să fac comanda direct de pe siteul oficial Delimano.

Părerea mea după 1 lună de utilizare a friteuzei Fryer PRO Delimano

A 4-a zi a venit curierul cu produsul; l-am desfăcut și mi-am pregătiti prima porție de cartofi prăjiți la aparatul Fryer PRO Delimano. Rezultatul a fost unul la care mă așteptam și pot să vă spun că au iești fără nici un strop de ulei, uscați și crocanți. Cred că a venit momnetul să renunț al tigaia cu ulei și să gătesc doar cu acest aparat denumit friteuză. Urmează să încer și alte preparate, cum ar fi legume, aripioare sau caș pane; din ce am citit pe internet, se pot găti o grămadă de legume și preparate fără ulei, cu această friteuză Delimano.

Îmi place foarte mult cum a fost gândită, iar asta o face să fie foarte ușor de folosit. Trebuie doar să adaugi cartofii tăiați în vasul aparatului, setezi temperatura și timpul, după care aparatul se oprește automat atunci când ajunge la finalul programului; avem informații cu privire la fiecare program cât trebuie lăsat pentru o coacere perfectă, iar din ceea ce am constatat eu, timpul este perfect pentru o porție de cartofi prăjiți.

Îmi place că vasul se scoate ușor din aparat, nu există riscul să te arzi de la el, iar aparatul după ce face o porție de cartofi, nu este cald deloc; asta chiar dacă construcția lui este din plastic, dar se pare că este bine izolat și bine făcut. Vasul se poate curăța ușor, la un simplu jet de apă, fiindcă învelișul este cre dcă din teflon, deci nu se prnde nimic de el; cel puțin cartofii prăjiți nu se lipesc deloc.

Sistemul de control timp și temperatură este foarte ușor de folosit, având 2 butoane rotative din care se poate seta intervalul de timp sau temperatura dorită; aparatul poate fi folosit de orice persoană, fie mai tânără sau mai în vârstă. Aparatul se conectează la o priză, cablul având o lungime suficientă pentru a putea fi folosit pe zona de bucătărie.

Calitatea în sine a apratului este foarte bună, sunt mulțumit de prețul pe care l-am dat pe el și cred că recomand mai departe această friteuză Fryer PRO Delimano. Pe siteul oficial menționat mai jos, avem și grătare pentru această friteuză, în cazul în care dorești să gătești ceva frigărui speciale fără ulei, sau ceva bucăți de carne mai mari. Există și o versiune Deluxe a acestei Fryer Pro Delimano, dar care are aceleași funcțiuni ca și acesta, iar diferența de preț nu mi se pare a fi jusitificată. Eu am ales Fryer PRO Delimano și sunt bucuros că acum pot să îmi gătesc câteva preparate crocante fără pic de ulei și mult mai sănătos; gustul rămâne la interior și se imbibă în cartofi sau legume. Este de departe o alegere foarte bună pe care am făcut-o anul acesta.

Fryer PRO Delimano – specificații și pret

  • cei mai buni cartofi prăjiți pe care îi vei gusta vreodată – testat de mine
  • aparat simplu de utilizat – cu 2 butoane dedicate
  • vas cu mâner retractabil, ușor de îndepărtat
  • sistem de inveliș care nu se lipește de nimic
  • calitatea în sine a aparatului este bună
  • nu se încălzește excesiv la exterior
  • sistem de oprire automată la finalizarea programului
  • cea mai apreciată friteuză la ora actuală
  • raport calitate preț foarte bun – mă declar mulțumit
  • disponibilă pe 3 nuanțe pe siteul oficial – comandă aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank