Hygienium – Cel mai bun gel dezinfectant antibacterian ?

Cel mai răspândit gel dezinfectant la ora actuală prin companiile statului și prin magazinele deshise, este acel gel dezinfectant Hygeinium. Întrebarea mea este, cât de bun este acesta ? din câte am citit pe internet despre el, pare să fie foarte bun, pentru dezinfecția mâinilor. Este avizat de către societatea noastră de Produse biocide al Ministrelului Sănătății, iar asta mă face să cred că a fost deja testat pentru uciderea acestui virus. Recent au apărut idei în care folosirea săpunului clasic este foarte eficient pentru combaterea viruslui.

Am folosit și eu acest gel dezinfectant la muncă și prin instituțiile prin care am fost zilele trecute: rezultatul ? a fost unul bun, se dezinfectează foarte bine mâinile și cred că face treabă bună pentru a omorâ acest virus. Nu mai necesită spălarea pe mâini, după aplicarea acestuia și nu irită pielea.

O altă chestiune cu privire la acest gel, este disponibilitatea lui; este greu de găsit pe toate siteu-urile online iar stocurile se epuizează foarte rapid. Totuși, cei de la eMAG au la vânzare acest produs în varianta de 50 ml, la un preț acceptabil, pentru un gel pe care poți să îl ai la tine în buzunar sau în mașină. Pentru variantele mai mari, gen 1000 ml, prețul este ușor umflat, iar disponibilitatea acestuia este redusă.

Atenție ! comanda responsabil și nu 122 de bucăți ! 2-4 maxim !

Gelul are un efect puternic batericid si nu necesita folosirea suplimentara a apei si a sapunului, facandu-l ideal de utilizat pentru dezinfectare. Conform testului PN EN 1500 dezinfectantul distruge bacteriile E-coli in proportie de 99,9%.

Formularea are la baza ingrediente care ajuta la hidratarea si catifelarea mainilor, printre acestea se numara glicerina si extractul de Aloe Vera. Produsul curata delicat si lasa o senzatie revigoranta.

Conform Comisiei Nationale pentru Produsele Biocide al Ministerului Sanatatii: Nr. Avizului pentru acest produs este: 2854BIO/01/12.24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank