Ghete Chelsea din piele pentru barbati – cele mai ieftine modele online

Combinația perfectă pentru acest an la stilul bărbătesc sunt ghetele Chelsea din piele naturală, combinate cu jeanși subțiri, pe diferite nuanța. Am scris un articol despre cum poți asorta aceste modele de ghete Chelsea aici, articol care a prins foarte bine în această perioadă.

Pentru azi, după lungi căutări pe mediul online referitor la prețul ghetelor Chelsea, am constatat că acestea au un preț exagerat de scump din mai multe motive. Primul motiv ar fi stilul acestora și calitate materialelor folosite; din ceea ce se poate observa, au un stil aparte, bărbătesc, elegant și rafinat. Sunt de purtat în această perioadă de tranziție dintre toamnă și iarnă, având un interior bine căptușit și izolat. Ghete iau forma piciorului foarte frumos, asigurând astfel o stabilitate și încredere la orice pas, iar asta se va reflecta și în atitudinea celui care le poartă.

Referitor la prețul acestor ghete, aș putea spune că un preț relativ bun pentru ele ar fi undeva în jur la 350 lei, doar că pe unde am căutat, prețul acestora depășește cu ușurință 450 lei, preț care mi se pare ușor mare. Mai jos am făcut câteva recomandări pentru cele mai ieftine ghete chelsea din piele la barbati, cu referire spre magazinele online, pentru ca tu să le poți comanda dacă îți plac.

Ghete Chelsea Piele cu toc înalt fără fermoar

Acestea se remarcă prin acest toc înalt, care oferă o stabilitate mai bună la mers. Avem piele intoarsă un model iar două modele din piele naturală. Grosimea tălpii are avantajele ei: te ține mai departe de umezeală și au o durabilitate mai bună și sunt mai confortabile la plimbat pe distanțe lungi. Toate 3 modelele au prețul de 169 Lei, care mi se pare a fi un best-deal la ghete Chelsea.

Ghete Chelsea Piele cu toc mic și talpă subțire

 

 

 

 

 

 

Pentru perioada în care ploile sunt mai reduse, acest tip de ghete este excelent. Au o grosime a tălpii mai mică, ceea ce dă un plus de finețe și eleganță la stil. Tocul este perfect drept, cu mici inserții pe fundal, pentru a avea un grip bun la orice tip de suprafață. Avem doar 2 modele din piele ecologică, durabile și care oferă un comfort termic ridicat. Acestea au prețul de 219 Lei la acest magazin.

Diferențe mari din punctul de vedere al prețului/calitate nu sunt, ci doar plătești în plus brandul. Desigur, mici diferențe putem observa pe partea de design, dar eu aș crede că recomandările mele de mai sus pot fi o alegere foarte bună dacă îți dorești o pereche de ghete Chelsea elegante ! Pentru cele mai bune prețuri te invit să accesezi link-urile de mai sus !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank