Galaxy S8 la precomanda; pret si disponibilitate

Galaxy S8 este cel mai aşteptat smartphone al acestui an şi nu numai. După cum bine ştiţi deja, Galaxy S8 a avut parte de foarte multe scăpări pe internet, în care ne este prezentat atât în poze cât şi în clipuri scurte gen hands-on. Telefonul arată foarte bine şi are un ecran superb, din cate am vazut până acum. S8 va fi prezentat în data de 29 Martie, 2017, în cadrul unui eveniment susținut de Samsung. Potrivit unor susrse din interiorul companiei, Samsung nu va prezenta doar Galaxy S8, ci va prezenta și o versiunea Galaxy S8+, care va avea un ecran puțin mai mare și câteva specificații în plus. După cum bine știm deja, Galaxy S8 va ajunge la precomandă în România prin intermediul mai multor magazine; printre acestea, primele care vor afișa prețul pentru Galaxy S8 vor fi QuickMobile și eMAG.  Așadar, mai jos ai o lista cu magazinele care vor avea primele oferta de precomandă pentru Galaxy S8:

important* – Comenzile în avans pentru Galaxy S8 încep imediat, clienții care comandă înainte de 19 aprilie urmând să beneficieze de livrare cu 8 zile mai devreme înainte de disponibilitatea comercială a dispozitivului, în funcție de stoc.

Prețul lui Galaxy S8 va ajunge undeva între 3.200 si 3.600 Lei, cel puțin pentru România. Prețul oficial dat de Samsung, pentru varianta cu cel mai mic spațiu de stocare, este de 799$. Desigur, prețul va avea unele fluctuații, deoarece intervine transportul și alte taxe vamale.

O chestie interesantă pe care am citit-o azi, este ca, există posibilitatea ca Galaxy S8 sa nu ajungă foarte curând în mâna cumpărătorului, deoarece producția de procesoare Snapdragon și Exynos sunt cu mult în spate, iar cererea este foarte mare; de aceea eu îți recomand să pui acum al precomandă un Galaxy s8 și să aștepți bine pentru el, deoarece Samsung promite să fie cel mai bun smartphone lansat până acum de ei și în același timp, cel mai avansat smartphone de pe piață. După calculele mele, Galaxy S8 va ajunge în stoc în următoarele 2-3 saptămâni, timp în care te poți decide dacă îl cumperi sau nu.

Pentru precomandă, poți folosi orice link de afiliere de mai sus, care te va duce direct spre produs. Eu banuiesc că la eMAG, Galaxy S8 va avea cel mai mic preț din țară, după care urmează cei de la QuickMobile și restul. Desigur, o alternativă bună, este să cumperi un Galaxy S8 la abonament, unde prețuirile cred că vor ajunge doar la 300-350 Euro, împreună cu un abonament de 40 Euro.

Așadar, fii pe fază, deoarece Galaxy s8 urmează să fie afișat la precomandă pe site-urile de mai sus. O altă sursă spunea faptul ca, S8 nu va fi mai scump decât Note 7 la lansare; Rămâne de vazut dacă se va adeveri această presupunere !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank