Cum alegi o lenjerie de pat de calitate ?

Alegerea unei lenjerii de pat de calitate este o chestiune ce cred ca aparține în totalitate genului feminin, care se ocupă de această parte. Mai cred că alegerea unei lenjerii de pat trebuie să satisfaca și cerințele unui barbat și desigur gusturile lui. Desori am auzit povești și discuții cu privire la modelul lenjeriilor de pat, la calitatatea acestora, care include materialul și multe altele. Cele mai importante probleme pe care le poți avea cu lenjeriile de pat fac referire la materialul folosit și la modelul, textura și designul acestora. Ceea ce pot confirma până în momentul de față cu privire la acest aspect, este că majoritatea oamenilor nu prea țin cont de aceste aspecte esențiale zic eu, ci le ignora.

Conform unui sondaj, un om, în medie doarme 25 de ani din viața lui, iar asta o poate face în două situații: pe o lenjerie de pat bună sau pe una proastă. Cu toată invazia aceasta de la chinezi, cu materiale de foarte proastă calitate, piața din România s-a sufocat de lenjerii de proastă calitate, iar ca urmare folosirii acestora, au apărut și unele probleme. De cele mai multe ori, acestea sunt fabricate din plastic, materiale sintetice extrem de d[unatoare și acoperite cu straturi de vopsea, care de cele mai multe ori nu rezistă nici la prima spălare sau după primul somn, se ia vopseaua pe pielea ta. ( așa am pațit și eu cu o lenjerie de pat, pe care am primit-o cadou de la o cunoștiință, iar dimineața eram plin de vopsea pe față și pe membre).  O altă problemă care poate apărea de la aceste materiale, este infecția sau iritațiile pieli, de la diferitele chimicale folosite. Pentru a evita toate aceste probleme, eu am decis să folosesc doar lenjerii de pat de bumbac, de cea mai bună calitate. Atenție însă, există mai multe tipuri de bumbac, iar unele din ele sunt de-a dreptul dăunătoare.

Pentru piața din România, există deja o mulțime de magazine care vând lenjerii de pat din bumbac, pe care eu le-am studiat și am ajuns la următoarea concluzie: foarte puține din ele au materiale de calitate, prietenoase cu piele noastră; pt că la urma urmei, dacă dormim 25 de ani din viață, eu aș zice că trebuie să le dormim în siguranță, mai ales că avem o mulțime de alte pericole pe lână noi, pe care încercăm să le evităm în fiecare zi. Pentru a scăpa de această grijă, eu mi-am cumprat o lejerie de pat de la magazinul online ondeb.ro, magazin de la care a cumprat și mătușa mea, deci am mers pe încredere.

Satisfacție, calitate și preț bun pentru ceea ce am comandat de la ei. În trecut am cumpărat și de la alte magazine, dar calitatea nu se compară. Chiar în perioada următoare am să cumpăr o lenjerii de pat pentru părinții mei, ceva în genul acesta. Am observat că au o mulțime de modele, pe diferite dimensiuni și pe diferite modele, funcție de foarte multe preferințe. Am mai văzut că au și ceva pilote bune și faine, pe care cred că am să le studiez la vara. Dacă vrei să arunci o privire asupra produselor pe care le oferă magazinul onbed, poți accesa pagina aici; au secțiune dedicată pentru lenejeriile de pat din bumbac, bumbac amestecat și tot felul.

Pe partea de comandă, sunt mulțumit de serviciul lor, livrând comanda în doar câteva zile.

Pe final, eu îți recomand să ții cont de calitatea bumbacului si pentru asta poți conta pe magazinul onbed, iar de restul, lasă gustul și preferința ta să aleagă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank