Cateva pareri despre Huawei P20 Lite 2018

Cred că este primul smartphone lansat pe piața care beneficează de acel breton care a pus în prim plan noua tendință pe anul 2018. Huawei P20 Lite ajunge în România prin intermediul magazinelor locale, în special, eMAG, Orange și altele. Chiar dacă suntem obișnuiți ca un astfel de telefon să aibă un preț exagerat de mare, cei de la Huawei au redus foarte mult prețul pentru acesta, trecând-ul la seria Lite, serie din care au făcut parte cele mai puternice telefoane lansate de Huawei.

Spre surprinderea tuturora, P20 Lite vine de această dată înainte lui P20 și P 20 Pro, telefoane care au fost anunțate recent.Eu cred că toată lansarea aceasta a versiunii Lite a fost pentru a observa dacă acest breton prinde bine și la gama mid-range și dacă utilizatorii vor încerca să cumpere acest model. Telefonul este deja disponibil pe stoc la Orange și eMAG, având un preț foarte bun, chiar și la liber; cel mai avantajos fiind cel de la Orange, care costă doar 398 Lei cu un abonament.

Trecând mai departe, am decis să vin cu câteva păreri despre acest Huawei P 20 Lite, deoarece l-am văzut și am avut ocazia să îl testez câteva minute la un prieten de al meu, care tocmai l-a cumpărat. Încă de la început am observat că, calitatea celor de la Huawei a crescut simțitor în fiecare an. P20 Lite este un telefon bine închegat, cu muchii frumos rotunjite și de o calitate foarte bună; uneori ai senzația că ții în mână un telefon de aproximativ 2.000 Lei.  

Pe partea de ecran, pot să spun că decupajul arată foarte bine, softul este bine gândit pentru breton, și chiar pot spune că am rămas impresionat de telefon. Are muchii subțiri, acel breton elegant, design și calitate premium. Sincer dacă aș fi în postura de a cumpăra un mid-ranger bun, cred că aș merge pe P20 Lite datorită designului și a calității în sine. La interior, telefonul are specificații chiar foarte bune, pentru unul din gama lui. Cred că este cel mai bine echipat mid-ranger din 2018, care a fost lansat până la data de azi.

Avem 4 GB RAM, procesor puternic, de generație nouă, camere foarte bune( aici chiar am făcut câteva poze cu el și am rămas suprins cât de bine face poze, pe timp de zi, lumină foarte bună) și o rezoluție foarte bună la ecran. Cât despre autonomia acestuia, nu mă pot pronunța, doar pe viitor. Chiar în momentul când acesta a fost lansat, am crezut că telefonul are un ecran destul de mic, după cum pare în poze; însă în realitate, situația este total diferită; ai un panel de 5,7 inch cu muchii foarte subțiri, culori vibrante și totul arată premium. În mare parte, pot spune că este un telefon foarte reușit atât pe partea de specificații cât și pe partea de design. Eu îl recomand cu mare încredere și nu ezita să verifici prețul la abonament Orange sau la liber la eMAG.

Ambele magazine au ofertă de preț foarte bună pentru Huawei P20 Lite, în versiunea 64GB memorie internă.

Comments

  1. By Ionut

    Reply

    • By Adrian

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank