Black Friday pe 15 Noiembrie 2019 – Lista magazinelor participante

 

Lista magazinelor online participante la Black Friday 2019

Top magazine online

Anul acesta, Black Friday se va desfăşura puţin mai repede, mai exact pe data de 15 Noiembrie. Per ansamblu, data a fost aleasă şi în acest an de eMAG, care va organiza un eveniment pe măsura aşteptărilor tale, cu zeci de mii de reduceri la produse de top şi la produse cu totul speciale.  Pe lângă acest magazin, au mai anunţat oferta de Black Friday şi alte magazine, pe care eu le-am sortat astfel încăt să găseşti reduceri adevărate de Black Friday. Mai jos, vei găsi lista cu magazinele participante cât şi data sau perioada în care vor avea preţuri reduse.

Important de reţinut: produsele cu reduceri mari vor avea stocuri mici sau foarte mici, deci şansele sunt destul de mici pentru a le putea comanda. Reducerile cuprinse între 5-25% vor fi cele mai profitabile pentru tine ! Cele de 80-90% sunt cel puţin orientative, după părerea mea. Te invit mai jos să accesezi orice link, care te va duce direct spre magazinul dorit.

Telefonie mobila

Casa si Mobila

Fashion si Beauty

Copii şi Jucării

Sporturi de Iarnă

Cărţi

Auto / Moto

De reţinut! Ofertele pot varia în funcţie de stoc şi de perioadă. Spre exemplu, poate exista un stoc de 50 de telefoane, ulterior epuizat, iar după 2+3 ore, stocul să fie reactualizat. Perioada poate să difere, spre exmplu: BF poate să continue şi după data de 15 Noiembrie sau să mai fie organizat un BF pe data de  22 Noiembrie.

Pont! după Black Friday, eMAG posibil/probabil să mai greşească preţurile la unele produse ! Pentru fiecare magazin, poţi accesa orice link de mai sus !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank