13 Pulovere Tom Tailor de barbati din bumbac natural pentru tinute casual

Puloverele din bumbac pentru bărbați au ajuns să fie la mare căutare datorită faptului că se pot asorta cu aproape orice tip de îmbrăcăminte, inclusiv pentru barbații care poartă pe sub el, o cămașă. Preferabil pentru combinația camașă și pulover, ar fi modelul cu guler in ”v”, pentru a putea aranja frumos cămașa; aici eu recomand și o cravată ca aceasta.

Producătorul Tom Tailor are de departe cel mai bun material la puloverele din ofertă și anume bumbacul; este 100% bumbac natural și nu chimic, cum găsim la puloverele din ZARA, care după o spălare se scurtează la mărime. Pot să spun că am 3-4 modele de pulovere de la Tom Tailor cumpărate anul trecut, iar calitatea este aproape la fel ca și la cele noi; bumbacul are același aspect curat, fără scame, pe toată suprafața acestuia.  În același timp, față de alte pulovere pentru bărbați ieftine, grosimea țesăturii la TT este mult mai bună și mai groasă, dând astfel o durabilitate excelentă și o izolare termică bună iar în același timp respirabilă.

Prețul pentru puloverele barbați din bumbac natural de la Tom Tailor sunt ceva mai ridicate față de restul pieței, datorită calității lor; spre exemplu, acest model costă 109 lei cu o reducere de 30%. Restul, care nu sunt la reducere ajung la maxim 190 lei; în magazine avem prețuri la fel ca și cele online.

3 Pulovere barbati din bumbac pe care le poți purta toamna aceasta

 

 

Toate cele 3 modele de mai sus sunt fabricate din tricot fin de bumbac natural, unul cu guler în forma v iar cele două cu guler normal. Pentru puloverul cu guler tip v recomand o pereche de pantaloni negri și o camașă de acest gen.

Puloverele cele două rămase, se pot asorta cu o pereche de blugi albastri sau albastru închis, fără cămașă pe sub. Cel mai ieftin model este acestaRestul modelelor se pot vedea aici, modele care sigur îți vor plăcea și le vei cumpăra. Prețurile sunt la fel de accesibile și pentru restul !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank